CT la cap

23-07-2019
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Daca vreau sa fac un CT la cap din proprie initiativa, cu bani, îmi mai trebuie trimitere sau pot sa îl fac și fara trimitere?
6 comentarii
0
23-07-2019, ora 13:31
360
Nu este medic/terapeut
360
da
--------------*
succes :)

(*modificat de admin)
0
23-07-2019, ora 14:06
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Dar trebuie trimitere simplă pentru că este o investigație chiar dacă este cuplat trebuie să fie recomandată de el medic și radiografia simplă trebuie cu recomandare
0
23-07-2019, ora 14:07
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mulțumesc!
0
25-07-2019, ora 16:58
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
din moment ce CT-ul este o investigatie cu iradiatii, trebuie bine gandita daca este necesara sau nu? eu nu mi-as face un CT fara o indicatie foarte solida. Daca vreti sa stiti ce aveti in cap, mai bine faceti un RMN, fara radiatii daunatoare.
0
25-07-2019, ora 19:53
Trolleru
Nu este medic/terapeut
Trolleru
Unii accepta fara trimitere altii nu, suna si intreaba la sanador, medinst si afla.
0
25-08-2019, ora 06:07
lati
Nu este medic/terapeut
lati
Buna ziua, baiatul meu de 9 ani si 10 luni in parc a alunecat de pe o bara si si a rupt mana.Am mers la medic in urgenta, i a facut rx - fractura 1/ 3 ulna medie cu angulatie si luxatie cot.Pt luxatie i au facut ceva procedura din ce am inteles, i au pus cotul la loc.Apoi l a ghipsat si am repetat rx.Au zis ca e ok si sa revenim in 29 august.Intrebarile mele ar fi 1. Ce inseamna angulatie? 2.se va recupera complet? Precizez ca e vorba de mana dreapta.3 avand ghipsul atat pe antebrat, cat si jumatate brat, nu se anchilozeaza? 4.cat de grav este ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.