Cum pot schimba parerea sotului despre mine?

01-01-2019
Andragy
Nu este medic/terapeut
Andragy
As dori daca cineva imi poste spune cum pot rezolva aceasta problema.suntem impreuna de 8ani si de cate ori ne certam él imi spune ca sunt proasta ca nu am scola si mai multe jicniri de genul acesta.eu am studiat decat 10clase pentru ca parintii nu m_au putut sustine financiar pentru a continua cursurile si él stie lucrul acesta si de atunci incontinu ma jicneste, cu toate ca eu pe parcursul timpului am facut anumite cursuri PE café le_am terminat plus alte cate lucruri care m_am strsduit sa le obtin.le mine ma afecteza foarte mult cand ma jicneste asa ma face sa ma simpt un om de nimic.astept rapunsurile voastre.multumesc.
2 comentarii
1
02-01-2019, ora 01:09
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,
Sotul se comporta in acest fel cu dumneavoastra dintr-un "simplu" motiv: i-ati permis. El va face mica, inferioara, pentru ca asta il face sa se simta el mare, superior. Si ii merge, pentru ca probabil undeva, inauntrul dumneavoastra, ii dati dreptate: va credeti mica, slaba si needucata si credeti ca este singurul barbat de pe planeta care ar sta cu dumneavoastra. Atat timp cat acesta este raportul de "forte" mare lucru nu se va schimba.
Ce aveti de gand sa faceti pentru asta? Ceva planuri, ca tot a inceput un Nou An?!
0
02-01-2019, ora 08:43
Andragy
Nu este medic/terapeut
Andragy
Multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul