Cum pot stii daca am intrat la menopauza odata ce mi s-a spus ca am uter fibromatos?
Buna ziua! Ma numesc Colac Maria si am 46 de ani. Cum pot stii daca am intrat la menopauza odata ce mi s-a spus ca am uter fibromatos care imi creeaza probleme. Nu stiu cand imi vine ciclu pentru ca 5-6 Zile am ciclu dupa care iara imi vine 3-4 zile si tot asa care ma tine o luna de zile. Am fost la doctor ginecolog si mi s-a spus ca am uter fibromatos si se mai poate trata cu medicament si ce anume sa fac ? Multumesc!
2 comentarii
Exista investigatii care pot preciza instalarea menopauzei.Investigatia de laborator care se poate face este AMH.
Tratamentul pentru uterin fibromatos este indicat in urma unui set complet de analize care va fi recomandat de medicul Dvs.curant.
Tratamentul pentru uterin fibromatos este indicat in urma unui set complet de analize care va fi recomandat de medicul Dvs.curant.
Buna ziua,
Exista anumite tratamente in functie de cauza si factori, dar care se pot afla in urma unui chiuretaj biopsic, in scopul unui diagnostic corect si in urma unei vizite la medicul dvs. ginecolog.
O zi placuta!
Exista anumite tratamente in functie de cauza si factori, dar care se pot afla in urma unui chiuretaj biopsic, in scopul unui diagnostic corect si in urma unei vizite la medicul dvs. ginecolog.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3semne de menopauza?
- 1detalii menopauza
- 3de un an sunt la menopauza si am inceput sa sforai
- 7bebe in uter fibromatos
- 5uter cu aspect fibromatos
- 3manifestari menopauza de un an
- 4menopauza la 35 ani
- 3menopauza de 8 ani si de cateva luni am o scurgere gelatinoasa galbuie si sange
- 3sarcina in uter fibromatos
- 1Probleme la menopauza
- 3Sarcina la menopauza??
- 0Tulburari menopauza
- 4Fara diagnostic de un an de zile
- 1menopauza la 43 ani?
- 3ciclu neregulat
- 0Miomectomie laparoscopic, recomandare medic
- 2Sunt sau nu sunt la menopauza?
- 3Menopauza, lichid ușor maroniu între cicluri
Mai multe informații despre: Menopauza uterul fibromatos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: