Cum sa ma despart de un baiat

30-12-2018
1990anonim1990
Nu este medic/terapeut
1990anonim1990
Salutare,

Doresc sa ofer mai multe detalii despre povestea mea, dar din pacate nu pot face aceasta amanuntit, din teama de a nu fi descoperita.

Asa ca, o sa ma rezum simplu la intrebarea - cum pot sa ma despart de un baiat fara sa ii frang inima?

Practic, suntem impreuna de 1 an, iar eu vreau sa ma intorc la fostul. Daca as fi sincera, ar trebui sa ii spun ca l-am mintit si inselat (cu fostul), dar nu pot sa fac asta. L-am iubit pana asta vara cand mi-a aruncat niste vorbe dure. L-am iertat, dar cu timpul mi-am dat seama ca cel mai bine ma intorc la primul baiat (desi nu mai simt nevoia sa fac sex cu el, ne leaga doar foarte multi ani impreuna).

Sincer, nu stiu incotro sa o mai apuc, dar stiu ca trebuie sa termin, asa este cel mai cinstit. Nu vreau sa mai fiu intre 2, chit ca nu sunt fericita 100% cu nici unul. Sunt un om rau, m-am gandit si la sinucidere. M-am gandit sa plec si din tara doar sa scap de tot. Dar acum...vreau sa stau..si trebuie sa fac o alegere. Vreau sa o fac cat mai bine..de aceea sunt aici.

Imi e teama sa nu vina dupa mine acasa, la servici, sa nu ma sune, sa nu ia legatura cu fostul...offf. Nu stiu cum sa fac sa fie bine, sau cum sa explic mai multe detalii.

Daca este cineva care ar dori sa imi auda toata povestea intr-un mesaj privat, v-as fi foarte recunoscatoare.
2 comentarii
0
31-12-2018, ora 09:15
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Cea mai bună soluție e să fii sinceră cu el, pentru că minciuna are picioare scurte și-ți face mult rău. Pe un ton calm spune-i că-l prețuiești, că ai o părere bună despre el, dar ai realizat că relația voastră nu e ceea ce ți-ai dori. Și pentru că îl respecți nu poți să-l minți și-i dorești să găsească pe cineva cu care să se simtă împlinit.
Chiar dacă pe moment se va supăra, cu timpul va aprecia că ești sinceră cu el.
0
31-12-2018, ora 12:40
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Eu cred ca de fapt nu esti pregatita pentru o relatie, si ca ceea ce numesti tu relatie ascunde dependenta. Nu esti construita ca o persoana independenta, autonoma, care sa stie ce vrea si cum sa-si gestioneze viata si relatiile. Si poate ca asta este ceea ce trebuie de fapt sa inveti, inainte de a incepe o noua relatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul