Cunoscutul suc al fructului NONI, remediu extrem de eficient

14-10-2010
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
EU PERSONAL VI-L RECOMAND!Nu conteaza de la ce firma luati, fiecare incearca sa isi faca reclama pozitiva propriei firme dar va recomand sa fie peste 70 ron celelalte fiind doar firme fantoma (care au preturi mult mai mici).Va recomand.Pe mine m-a ajutat la depresie, fobie si la imunitate(nu am mai racit de atunci)Iau in continuare si sper sa ma ajute.Pentru orice intrebare sunt mereu aici ca sa va raspund.Nu fac reclama niciunei firme.

Uitati aici cateva informatii:

Noni sau Morinda Citrifolia este o planta cu originea in Asia, Australia si o parte din insule din Pacific. Noni este un arbust mic, peren. Fructul de noni este ovoid, galben cand este copt, are un gust amar si miros intepator, dezagreabil. Fructul noni a fost adus prima data in Hawaii de catre primii polinezieni. Noni sa remarcat prin proprietati de vindecare deosebite, ce sunt cunoscute de peste 2000 de ani in Polinezia, China, India si insulele din zona. Acum mai bine de 10 ani Noni a devine faimos si in SUA ca preparat natural terapeutic, Noni a aparut primna oara in comert disponibil sub forma de lichid, avand un gust placut prin adaos de sucuri naturale (de struguri si afine). Compozitia incredibil de bogata in substante biologic active a fructului de noni a atras atentia lumii intregi, aceste substante ne mai regasindu-se in nici o alta leguma sau fruct de pe glob.

Ajuta foarte mult la:

Fortifierea sistemului imunitar - si dobandirea unei mari rezistenta le boli (inclusiv la noile tipuri de gripe agresive aparute in ultimii ani).
Imbunatatirea proceselor metabolice - si calmarea durerilor de orice fel.
Protectie impotriva bolilor infectioase, datorita unui puternic efect antibacterian.
Reglarea somnului - si reducerea semnificativa a insomniei si deregrarilor generate de aceasta.
Imbunatatirea functiilor digestive -
Ajuta in lupta contra dependentelor, precum consumul de alcool, tutun si a consumului de droguri, mai ales in combinatie cu produsele complementare: Evening Primrose Oil, Smokerade, Oxy Max.
Trateaza dizabilitatile comportamentale (Alzheimer, tulburari maniaco-depresive, tulburari obsesivo-fobice, depresii, etc...).
Constituie tratament adjuvant deosebit pentru cancere/ tumori/ neoplasme

AJUTA IN GENERAL IN TRATAREA ORICAREI AFECTIUNI(ca adjuvant, ajutator etc.)
6 comentarii
0
16-10-2010, ora 03:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Tigeratlantic,

Într-adevăr, sucul de Morinda Citrifolia este foarte bun, prin conţinutul său de xeronină, acid ursolic, scopoletină şi damnacatal(damnacanthal), printre altele.
Poate fi folosit ca adjuvant, aşa cum aţi precizat şi dvs., în deosebit de multe condiţii medicale, însă el nu trebuie privit ca un panaceu universal.

Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
19-10-2010, ora 15:46
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
Multumesc pentru comentariu.Sucul noni este unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste din cate am inteles.Pe mine m-a ajutat si ma ajuta foarte mult.Vi-l recomand tuturor.
0
10-01-2011, ora 15:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă plăcere!
Da, sucul menţionat de către dv. este unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste, însă îşi face efectul pozitiv scontat (aşteptat), la fiecare persoană în parte, doar dacă substanţele biologic active conţinute de el reuşesc să suprime cauza care a declanşat efectele negative mai mult sau mai puţin organice şi vizibile. Cu alte cuvinte, Noni este eficace doar în cazurile în care afecţiunea unei persoane este determinată de o cauză care poate fi tratată de el; tratată, nu doar inhibată în timpul administrării, ca mai apoi să fie restaurată în lipsa administrării (dacă, de pildă, o afecţiune este produsă de un deficit de xeronină, Noni poate trata respectiva condiţie medicală, prin simplul fapt că aduce un aport de xeronină şi oferă organismului şansa semnificativă să-şi regleze propria producţie internă).
În celelalte cazuri, nu, Noni nu este eficient, pentru că nu este un panaceu, deşi foarte mulţi oameni aşa îl consideră.
_
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick

Post Scriptum - Panacee sunt rugăciunea şi postul, ambele făcute cu credinţă în Dumnezeu!
0
30-01-2011, ora 18:21
mariams
Nu este medic/terapeut
mariams
si eu folosesc sucul de noni si este un produs foarte bun bun
sfatuiesc pe toata lumea sa foloseasca, mai ales ca este un produs natural
0
31-03-2014, ora 15:28
rhamnusia
Nu este medic/terapeut
rhamnusia
Am vazut ca exista mai multe tipuri de suc, in functie de modul de preparare. Unele se obtin prin fermentare, altele prin pasteurizare ( ambele fiind fara conservanti)iar altele au drept conservant acidul citric.Ce parere aveti, care ar fi mai indicat ?
0
10-04-2014, ora 14:12
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Noni(Morinda Citrifolia) se poate administra in diverse afectiuni ca un adjuvant foarte bun.In functie de situatie si de intensitatea sau rapiditatea efectului pe care dorim sa-l obtinem, se poate administra sub forma de suc, pulbere sau extract.Administrarea sa se poate face si in amestecuri cu alte plante pentru a accentua anumite actiuni ale sale.Actiunile acestui remediu sunt intr-adevar complexe si foarte benefice organismului.Daca exista anumite afectiuni administrarea sa este insdicat sa fie realizata sub indrumarea unui medic specialist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.