de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
Buna seara.am 17 ani..si de 4-5 zile ma trezesc cu o durere de cap pe partea stanga aproape de crestet si simt ca ma apasa ceva si usturimi.ce poate fi?eu de o saptamana si ceva m-am tot stresat cu scoala si invat pana seara la 10 foarte mult.poate sa fie din cauza asta?
14 comentarii
Durerile de cap pot avea multe cauze.
Nu te poti pronunta pana nu faci o consultatie si cateva investigatii.
De aceea consider ca ar fi bine sa va adresati unui neurolog.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Nu te poti pronunta pana nu faci o consultatie si cateva investigatii.
De aceea consider ca ar fi bine sa va adresati unui neurolog.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Stiu ca ar trebui sa fac mai multe investigatii dar deocamdata nu pot merge la medic deoarece mai am alte probleme de sanatate.
Eu am si aslo marit..ma poate doare si din cauza asta?ce parere aveti?sau ca sunt foarte stresata si invat foarte mult
Buna ziua,
Si eu ma confrunt cu dureri de cap.Recent am fost la medic ptr aceasta problema, sunt multe cauze, dar provizoriu mi-a prescris QUARELIN 1 capsula pe zi la nevoie deoarece eu am tensiunea mica.
Nu lua pana nu citesti prospectul pe internet.
Sanatate multa.
Si eu ma confrunt cu dureri de cap.Recent am fost la medic ptr aceasta problema, sunt multe cauze, dar provizoriu mi-a prescris QUARELIN 1 capsula pe zi la nevoie deoarece eu am tensiunea mica.
Nu lua pana nu citesti prospectul pe internet.
Sanatate multa.
Pentru Daniela Dany
Mai degraba va poate durea capul de la efort, de la stres si suprasolicitare. Incercati sa va odihniti suficient de bine, suficient de mult, sa aerisiti camera in care invatati si sa faceti plimbari zilnice in aer liber. Sa va alimentati corect, sa beti suficient de multe lichide.
Daca nu se regleaza situatia, atunci trebuie sa apelati la medic pentru consultatie.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Mai degraba va poate durea capul de la efort, de la stres si suprasolicitare. Incercati sa va odihniti suficient de bine, suficient de mult, sa aerisiti camera in care invatati si sa faceti plimbari zilnice in aer liber. Sa va alimentati corect, sa beti suficient de multe lichide.
Daca nu se regleaza situatia, atunci trebuie sa apelati la medic pentru consultatie.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Am luat si eu naldorex..si nu m-a lasat si acum mi-a dat farmacista solpade si brufen..mi-a spus sa le combin.si sa iau de 2 ori pe zi..sper sa-mi treaca cu aceste pastile
Da asa este domnule doctor..sunt mai mereu stresata si v-am spus am invata foarte mult pana seara la 10-11.acum am luat vacanta sper sa-mi treaca
Odihna corespunzatoare, miscarea in aer liber si o alimentatie corecta trebuie sa va ajute sa va reveniti.
Astept vesti despre dumneavoastra peste ceva timp in care ati aplicat toate acestea.
cu stima:
dr Petre Muresan
Astept vesti despre dumneavoastra peste ceva timp in care ati aplicat toate acestea.
cu stima:
dr Petre Muresan
Cu multa placere si va stau la dispozitie in continuare,
in masura in care pot sa va ajut.
dr Petre Muresan
in masura in care pot sa va ajut.
dr Petre Muresan
Stresul, anxietatea crescuta se pot manifesta si prin dureri de cap. Dupa ce faceti vizita la neurolog va sugerez sa mergeti la un psiholog, daca simtiti ca anxietatea este insuportabila. Psihologul va invata tehnici de relaxare si, ajungand la cauzele anxietatii, se poate ameliora considerabil, astfel incat sa nu va mai doara capul la alte examene de-a lungul vietii.
Mult succes si multa bafta!
psih. Ana Badita
Mult succes si multa bafta!
psih. Ana Badita
Va multumesc doamna doctora.am sa merg si la neurolog dar deocamdata mai am alte probleme de sanatate pe care trebuie sa le rezolv cat mai curand.o sa tin cont si de sfatul dumneavoastra
Domnule doctor eu uneori am si tensiunea mica..9.6 sau 10.6 asistenta medicala mi-a spus ca trebuie sa o am 11.poate fi si cauza asta?
Buna ziua domnule doctor.am fost la medicul de familie sa-i cer dansei o tri8mitere sa-mi fac analize pentru ca tot ma doare capul.dansa mi-a spus ca poate am anemie si imi da trimitere saptamana viitoare sa-mi fac o hemoleucograma.pana atunci mi-a dat sa iau vitamine supradin.si sa fac ceai de musetel si in el sa pun inhalant d ela farmacie si sa stau sa inhalez acei aburi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 13 ani si ma visez cu femei
- 8dieta personalizata la adolescent
- 2dureri persistente de cap, in special dimineata
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 7ruperea atei, usturimi insuportabile - ajutor!
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 7am fost diagnosticata cu tulburare anxioasa generalizata
- 7dureri de cap dimineata cand ma trezesc
- 4anxietate si dureri de cap
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 2durere intepatoare, scursa in partea dreapta a capului
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 0Ticuri si Dureri de cap.
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
Mai multe informații despre: Durerea de cap Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: