de cate ori se foloseste irigatorul vaginal?
3 comentarii
maxim o data pe sapt
multumesc de raspuns
problema e ca eu folosesc irigatorul in fiecare zi si daca am relatii sexuale cu prietenul meu il folosesc de doua ori pe zi.
cat de tare poate sa-mi dauneze ?
ce mi se poate intampla.
pentru ca acum m-am obisnuit si daca nu-l folosesc am senzatia ca nu sunt curata.
problema e ca eu folosesc irigatorul in fiecare zi si daca am relatii sexuale cu prietenul meu il folosesc de doua ori pe zi.
cat de tare poate sa-mi dauneze ?
ce mi se poate intampla.
pentru ca acum m-am obisnuit si daca nu-l folosesc am senzatia ca nu sunt curata.
Consecinta, este un dezechilibru al florei vaginale -unele bacterii si ciuperci, (de altfel normale in vagin si in "buna intelegere" unele cu altele) se vor inmulti mai mult in dauna celorlalte. Cel mai adesea se inmultesc ciupercile(de ex. candida albicans a carei multiplicare este favorizata se mediul umed).Cand perturbarea echilibrului florei microbiene coincide cu o slabire a sistemului imunitar al organismului se creaza premizele declansarii unei vaginitemicrobiene sau micotice. Lichidul seminal( sperma) este sterila si nu are cum sa dauneze acestui echilibru, ba mai mult, hormonii masculini continuti in ea se absorb prin peretele vaginal si echilibreaza estrogenii(h. feminini)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ce s-a intamplat in vaginul meu?
- 8nu stiu ce se intampla
- 2polip vaginal + rana pe col
- 8inca mai curge sange un pic din vagin
- 12mancarimi vaginale
- 8va rog, sfatul unui medic ref la condilomatoza
- 5vagin prea larg sau alta problema?
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 8Intepaturi in ovare
- 8Inflamatie vagin
- 4infectie vaginala, tratament ovule... este interzis sexul in perioada asta?
- 2vagin uscat
- 2Dureri şi mâncărimi în interiorul vaginului!
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 1Am un disconfort in interiorul vaginului
- 1Intrebare despre vagin
- 7Muschii vaginali
- 0Este posibil sa nu am vagin?
- 3Vagin prea stramt
Mai multe informații despre: Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: