Vagin prea stramt

Acum cateva zile cand am incercat sa fac sex cu iubita mea (amandoi virgini) nu am reusit din cauza vaginului ei prea stramt. Am incercat mai multe pozitii dar de fiecare data ea tipa de durere si penisul nu intra mai mult de o unghie. Sfaturi Pareri?
3 comentarii

E putin probabil ca vaginul sa fie prea stramt. Primul pas ar fi o vizita la medicul ginecolog,.pentru a evalua medical starea ei.
Daca e vorba de un obstacol psihologic, un ginecolog profesionist o sa o indrume spre psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Daca e vorba de un obstacol psihologic, un ginecolog profesionist o sa o indrume spre psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog

Intr-o relatie de cuplu este importanta atat conexiunea fizica (compatibilitatea sexuala) cat si cea emotionala. Starea noastra psihica influenteaza foarte mult cat de relaxati ne simtim intr-un moment de intimitate fizica, acest lucru fiind mult mai evident la femei, deoarece exista mai multe tabuuri perpetuate cultural fata de sexualitatea feminina. In acest caz, poate ca ar fi benefica o discutie sincera cu prietena ta, pentru a sti daca ea se simte excitata si cum sta la capitolul libido, daca are anumite emotii in ceea ce priveste actul sexual in sine, daca are fantezii sau diverse asteptari. O discutie de acest gen ar putea sa creasca nivelul de incredere si confort intre voi doi. In acelasi timp, un consult medical nu ar fi de neglijat. Un vagin "prea stramt" poate fi pur si simplu o femeie neexcitata, insa poate fi si o problema medicala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ustura vaginul
- 7Dupa o viata sexuala de 2 luni, n-am sangerat niciodata :( de ce?
- 2nod pe un perete al vaginului
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 5vagin prea larg sau alta problema?
- 3despre vagin
- 6arsuri | iritatii vaginale! va rog raspuns urgent...
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 13URGENT! Problema mare in timpul actului sexual
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 0Dezvirginare sau nu?
- 5Control ginecologic
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 4Problema sex!
- 3Risc sarcina?
- 2Primul contact sexual
- 4Dezvirginare si sarcina
- 0Primul contact sexual
- 4Dezvirginare imposibil de realizat