de cateva luni tremur
Buna ziua.
De cateva luni am probleme cu tremuraturi.
Ma apuca de fiecare data cand ma gandesc ca voi fi in centrul ateniei si voi tremura. In acele momente am batai puternice ale inimii, transpiratii, mi se face foame, ma inrosesc...etc. Daca respir adanc in acele crize tremuraturile se reduc, va rog sa ma ajutati sa scap de ele. La psihoterapeut nu am timp sa merg pentru ca sunt la scoala, sunt din Bucuresti si am 18 ani, orice sfat bun e bine venit..cum se cheama boala asta? multumesc, SANATATE
De cateva luni am probleme cu tremuraturi.
Ma apuca de fiecare data cand ma gandesc ca voi fi in centrul ateniei si voi tremura. In acele momente am batai puternice ale inimii, transpiratii, mi se face foame, ma inrosesc...etc. Daca respir adanc in acele crize tremuraturile se reduc, va rog sa ma ajutati sa scap de ele. La psihoterapeut nu am timp sa merg pentru ca sunt la scoala, sunt din Bucuresti si am 18 ani, orice sfat bun e bine venit..cum se cheama boala asta? multumesc, SANATATE
2 comentarii
daca ar fi doar asta ar fi super, dar nu cred, poate am vreo boala ceva, multumesc pentru sfaturi, mi-au fost de folos, sanatate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 5cam o luna si jumatate simt batai puternice ale inimii
- 13PENTRU CASA DR HOUSE O MARE RUGAMINTE
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 10Transpiratie abundenta
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 7Batai puternice ale inimii !
- 2transpira abundent la cap
- 0tremuratul de la ce poate fi?
- 4Fibrilatii aritmii
- 1transpiratie o problema
- 4Pierdere brusca a constientei insotit de tremurat
- 2Batai ale inimii lipsa !
- 2Tensiune si bataile inimii
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 1Tremurat
- 3Tremurat
- 3Tremor / la ce tip de doctor trebuie sa merg?
Mai multe informații despre: accelerarea batailor inimii Tremuraturile emotivitatea transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: