de cateva luni tremur

Buna ziua.
De cateva luni am probleme cu tremuraturi.
Ma apuca de fiecare data cand ma gandesc ca voi fi in centrul ateniei si voi tremura. In acele momente am batai puternice ale inimii, transpiratii, mi se face foame, ma inrosesc...etc. Daca respir adanc in acele crize tremuraturile se reduc, va rog sa ma ajutati sa scap de ele. La psihoterapeut nu am timp sa merg pentru ca sunt la scoala, sunt din Bucuresti si am 18 ani, orice sfat bun e bine venit..cum se cheama boala asta? multumesc, SANATATE
De cateva luni am probleme cu tremuraturi.
Ma apuca de fiecare data cand ma gandesc ca voi fi in centrul ateniei si voi tremura. In acele momente am batai puternice ale inimii, transpiratii, mi se face foame, ma inrosesc...etc. Daca respir adanc in acele crize tremuraturile se reduc, va rog sa ma ajutati sa scap de ele. La psihoterapeut nu am timp sa merg pentru ca sunt la scoala, sunt din Bucuresti si am 18 ani, orice sfat bun e bine venit..cum se cheama boala asta? multumesc, SANATATE
2 comentarii

daca ar fi doar asta ar fi super, dar nu cred, poate am vreo boala ceva, multumesc pentru sfaturi, mi-au fost de folos, sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 7Sufar foarte mult... dupa moartea mamei
- 6Batai puternice in piept - ca si cum cineva ar
- 4maini si picioare transpirate si vinete
- 16dereglari psihice la copii
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 1raceala, transpiratie...
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 6Durerea de cap
- 1Transpiratii la nivelul fetei
- 2un tremur al mainilor de la varsta de 18-19 ani, acum am 49 ani
- 1Batai rapide de inima
- 1tremur in somn
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 0Bataile inimii intensificate
- 2Crize fetita 2 ani - tremurat, deficit de vorbire
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
Mai multe informații despre: accelerarea batailor inimii Tremuraturile emotivitatea transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: