de cateva zile am dureri de picioare si se aude cum pocnesc oasele

am 46 ani, 1, 72 si 90 kg lucrez ca electrician am munca de teren de cateva zile am dureri de piciore mai bine spus de genunchi la mers se aude cum pocnesc am dureri tot timpul dar noaptea cel mai tare puteti sa mi dati un sfat?
5 comentarii

Buna ziua!
La aceasta varsta putem deja vorbi despre modificari degenerative, adica despre artroza.
Artroza este agravata de efortul fizic exagerat si mai ales de supra-greutate (obezitate).
Prin urmare, incepeti prin normalizarea greutatii (catre 65-70 kg), evitarea eforturilor fizice mari si medii si vom vedea evolutia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
La aceasta varsta putem deja vorbi despre modificari degenerative, adica despre artroza.
Artroza este agravata de efortul fizic exagerat si mai ales de supra-greutate (obezitate).
Prin urmare, incepeti prin normalizarea greutatii (catre 65-70 kg), evitarea eforturilor fizice mari si medii si vom vedea evolutia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

buna ziua.!! stiti ceva despre operatii de ligamente la piatra neamt?sau mai efectuat?va multumesc!

va multumesc pentru sfat si vreau sa va intreb daca este bun aulin mi sa dat de la farmacie si vad ca are efect pentru cat timp nu stiu este un remediu sau.

Este vorba despre una antiinflamator, ce are efecte favorabile, insa nu puteti sa-l administrati mai mult de 2-3 saptamani.
Principalul remediu este normalizarea greutatii si reducerea ritmului efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Principalul remediu este normalizarea greutatii si reducerea ritmului efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39dureri ingrojitoare de picioare. Nu pot sa stau in picioare mai mult de sase ore
- 3cartilagiile oaselor de la rotula sunt macinate si are niste dureri insuportabile
- 5dureri puternice ale picioarelor
- 3de ce trosnesc genunchii si soldurile
- 10disconfort in picior
- 4dureri de picioare
- 6Ma dor picioare si nu pot sa dorm
- 16Trosnesc toate oasele
- 5dureri musculare de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara
- 2Dureri de picioare de la genunchi in jos
- 3durerea de picior si genunchi
- 3Dureri interioare de oase
- 6dureri puternice picioare... ce as putea sa am?
- 2durere picior amortire inima
- 3problema picior
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 4Problema gat
- 1Durere gamba piciorului
- 1Dureri de umeri si coloana.
- 0Trosnirea/pocnirea oaselor la sugar
Mai multe informații despre: Durerea la picior trosnirea oaselor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: