contră de 3 ori la fotbal
Buna ziua, am si eu o problema, acum 3 saptamani am fost la fotbal si in timpul unui meci am dat in acelasi timp cu un alt baiat in minge, amandoi cu toata forta noastra (am dat contra) si am dat de 3 contre de acest gen ori in 10 minute, am simtit durere la fiecare contra dar am putut calca/alerga in continuare, cu dificultate bineinteles dar am putut, dimineata cand m-am trezit aproape nu puteam calca in picior, ma durea extrem de tare calcaiul mai ales, am plecat in vacanta urmatoarea zi si nu am apucat sa merg la un medic.
Astazi m-am intors si vreau sa precizez ca inca ma doare partea interioara a gleznei (sub os) si in spate (tendonul) doar daca tin laba piciorului in anumite pozitii spre inainte si lateral.
Tin sa mentionez ca nu am dureri cand calc si pot sa alerg, nu la capacitate maxima dar pot alerga.
Oare ce sa fie si ce imi recomandati? Multumesc anticipat! Bogdan.
Astazi m-am intors si vreau sa precizez ca inca ma doare partea interioara a gleznei (sub os) si in spate (tendonul) doar daca tin laba piciorului in anumite pozitii spre inainte si lateral.
Tin sa mentionez ca nu am dureri cand calc si pot sa alerg, nu la capacitate maxima dar pot alerga.
Oare ce sa fie si ce imi recomandati? Multumesc anticipat! Bogdan.
1 comentarii
Buna seara!
Recomandarile sunt doar doua: opriti imediat orice efort (alergare) si efectuati un consult clinic la ortoped.
Puteti, astfel, evita agravarea majora a unor potentiale leziuni, neglijate pana aucm.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Recomandarile sunt doar doua: opriti imediat orice efort (alergare) si efectuati un consult clinic la ortoped.
Puteti, astfel, evita agravarea majora a unor potentiale leziuni, neglijate pana aucm.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cartilagiile oaselor de la rotula sunt macinate si are niste dureri insuportabile
- 9dureri picioare noaptea
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 17dureri de tibii dupa efort fizic (fotbal)
- 6durere la piciorul drept si putin mai sus.. sub genunchi
- 5Umflatura de picior, m-a muscat o insecta.. ce sa fac?
- 2Durere in piciorul stang la copil
- 5dureri ovare si picioare
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 10Problema la mers dupa picior in ghips!
- 1durere picior
- 5durere in picior cand stau mai mult pe scaun
- 0durere de picioare
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 2Durere testicol si picior
- 3durere de picior la copil
- 8Durere picior stang
- 1Dureri intense la picior (glezna si genunchi) inclusiv in pozitia de repaus
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: