durere la degetul mic la picior

Buna ziua,
Acum 3 saptamani mi-am cumparat o pereche de pantofi noi care ma strangeau putin la degetul mic de la piciorul stang.Am mers cu ei 4 zile si nu am mai putut de durere la degetul mic de la picior.Mi-am luat alta pereche de pantofi ff confortabila Dar dupa vreo 3 zile a aparut durerea la degetul mic de la picior, durerea apare la deget doar cand sunt incaltat.Acum nici incaltamintea pe care o aveam inainte (cu care nu am avut probleme inainte la deget) imi provoaca o mica durere la degetul mic dar suportabila.Ce ma sfatuiti sa fac? sa folosesc un unguent?Folosesc acum numai incaltaminte confortabil, nu stiu ce sa mai fac?
Acum 3 saptamani mi-am cumparat o pereche de pantofi noi care ma strangeau putin la degetul mic de la piciorul stang.Am mers cu ei 4 zile si nu am mai putut de durere la degetul mic de la picior.Mi-am luat alta pereche de pantofi ff confortabila Dar dupa vreo 3 zile a aparut durerea la degetul mic de la picior, durerea apare la deget doar cand sunt incaltat.Acum nici incaltamintea pe care o aveam inainte (cu care nu am avut probleme inainte la deget) imi provoaca o mica durere la degetul mic dar suportabila.Ce ma sfatuiti sa fac? sa folosesc un unguent?Folosesc acum numai incaltaminte confortabil, nu stiu ce sa mai fac?
3 comentarii

Buna ziua!
Incaltamintea stramta v-a provocat o leziune cutanata, care necesita timp indelungat pentru vindecare.
Fiind o problema legata strict de incaltaminte (asa dupa cum descrieti), logic, trebuie sa purtati timp de 1-2 luni o incaltaminte care nu atinge deloc zona incriminata (sandale, incaltaminte deschisa etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Incaltamintea stramta v-a provocat o leziune cutanata, care necesita timp indelungat pentru vindecare.
Fiind o problema legata strict de incaltaminte (asa dupa cum descrieti), logic, trebuie sa purtati timp de 1-2 luni o incaltaminte care nu atinge deloc zona incriminata (sandale, incaltaminte deschisa etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

buna seara, sunt operata de scoatere de fiere cu o luna in urma si din senin ma apucat o durere de picior mai exact de degetul mic de la piciorul drept, nu m-am lovit sau etc. multumesc mult si astept.

Buna seara!
Colecistectomia nu cred sa aiba legatura cu suferinta degetului mic.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai elementele importante: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente diverse (neurochirurgicale, reumatologic-inflamatorii, metabolice etc). Sunteti diabetica? Sunteti fumatoare? Ce eforturi practicati zilnic?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Colecistectomia nu cred sa aiba legatura cu suferinta degetului mic.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai elementele importante: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente diverse (neurochirurgicale, reumatologic-inflamatorii, metabolice etc). Sunteti diabetica? Sunteti fumatoare? Ce eforturi practicati zilnic?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10disconfort in picior
- 6dureri de picioare
- 5dureri la degete de aproape o luna
- 3dureri de picioare
- 5durere de picior cand stau jos
- 4gastrita, diabet si durere de picioare
- 11durere laba piciorului
- 5dureri musculare de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara
- 7durere picior stang
- 2durere de picior la copil 9 ani
- 0Degetele de la maini foarte slabe
- 6Deget stramb la picior
- 0dureri picioare copii
- 0Durere testicul stang si picior stang
- 11piciorul stang mai gros decat dreptul vizibil
- 2Amortire degete maini
- 1Laba piciorului inflamata cu dureri
- 1Ajutati-ma - usturime, înțepătura, amorțeala a piciorului stang de la genunchi in sus
- 1Dureri piciorul drept intre sold si genunchi
- 23Durerea piciorului stâng
Mai multe informații despre: Durerea la picior degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: