durere la degetul mic la picior

10-08-2013
vendredi70
Nu este medic/terapeut
vendredi70
Buna ziua,
Acum 3 saptamani mi-am cumparat o pereche de pantofi noi care ma strangeau putin la degetul mic de la piciorul stang.Am mers cu ei 4 zile si nu am mai putut de durere la degetul mic de la picior.Mi-am luat alta pereche de pantofi ff confortabila Dar dupa vreo 3 zile a aparut durerea la degetul mic de la picior, durerea apare la deget doar cand sunt incaltat.Acum nici incaltamintea pe care o aveam inainte (cu care nu am avut probleme inainte la deget) imi provoaca o mica durere la degetul mic dar suportabila.Ce ma sfatuiti sa fac? sa folosesc un unguent?Folosesc acum numai incaltaminte confortabil, nu stiu ce sa mai fac?
3 comentarii
0
10-08-2013, ora 18:57
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Incaltamintea stramta v-a provocat o leziune cutanata, care necesita timp indelungat pentru vindecare.
Fiind o problema legata strict de incaltaminte (asa dupa cum descrieti), logic, trebuie sa purtati timp de 1-2 luni o incaltaminte care nu atinge deloc zona incriminata (sandale, incaltaminte deschisa etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
04-12-2015, ora 23:11
simionelmariusdaniel@yahoo.co.uk
Nu este medic/terapeut
simionelmariusdaniel@yahoo.co.uk
buna seara, sunt operata de scoatere de fiere cu o luna in urma si din senin ma apucat o durere de picior mai exact de degetul mic de la piciorul drept, nu m-am lovit sau etc. multumesc mult si astept.
0
04-12-2015, ora 23:23
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Colecistectomia nu cred sa aiba legatura cu suferinta degetului mic.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai elementele importante: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente diverse (neurochirurgicale, reumatologic-inflamatorii, metabolice etc). Sunteti diabetica? Sunteti fumatoare? Ce eforturi practicati zilnic?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Policele schiorului - primul ajutor
  • De ce tăieturile în hârtie dor atât de tare?
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •