de ce nu pot respira corect?
am si eu o problema...nu pot respira corect...am impresia ca aerul nu imi ajunge in plamani si se opreste in gat.simt nevoia sa trag aer in piep deoarece simt ca ma sufoc.tusesc tot timpul...si elimin o substanta balbena gelatinoasa.va rog ajutati-maa..
4 comentarii
dupa nastere la doua luni am observat ca nu pot respira coprect si la cel mai mic efort mi se pune un nod an gat si nu mai pot respira fac crize cum fac cei de asm ce as putea sa am mai fumez din cand an cand asta sa fie problema ce pot sa fac acum miam luat de la farmacie niste pastile theo sr 200 si ma simt un pic mai bine pot respira mai bine acolo scri ca e bun pentru asm bronsic oare asta sa am astept raspuns
Amandoua trebuie sa solicitati un control la pneumoftiziologie si ulterior, daca va mai fi necesar, si un examen endocrinologic.Numai bine!
Fara consultatie, analize, radiologie si eventual ecografie nu pot sti exact ce e.Dar nu te ingrijora, ori este o afectiune inflamatorie bronho-pulmonara, ori ai probleme cu tiroida.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 3Fetita mea respira greu, zgomotos si are mucozitati
- 6simt cum respir in partea stanga cateodata.
- 3Nasuc infundat de 10 zile si nu mai trece
- 6Copilul meu nu respira deloc pe nas si nici un tratament nu da rezultat
- 2Respiratie ingreunata - cascat des
- 2Dureri cand respir, raguseala mereu (sunt fumatoare)
- 7bloc partial de ramura dreapta
- 3dificultati respiratorii de 2 ani
- 24Cand doarme respira pe gura
- 6Durere spate, lipsa de aer dupa ce mananc
- 4respir greu pe nas si nara stingă in drept ochiului se formează o presiune cand suflu
- 2respiratie grea, apasa pe piept
- 1Respiratie incompleta si dificila.
- 4Probleme cu respiratia / jungi in partea dreapta a pieptului
- 1Respiratie extrem de grea.
- 1Buna seara. am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea
- 0Respiratie greoaie
- 5Respirație dificila de la creier/psihic?
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: