de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
Eu de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia. Am totusi o eroziune pe col. Durere la sezut (mentionez ca la toata papanicolaurile pe care le-am facut a iesit tip inflamator). Usturimile de la urinare le simt si in vagin (cel mai mult cand stau jos). Acum urmez un tratament cu cervugid ovule si am simtit o usturime cand l-am introdus. E normal?
Puteti sa ma sfatuiti la alt tratament? sau e bun si aesta cu simptomele de care va zic.
Puteti sa ma sfatuiti la alt tratament? sau e bun si aesta cu simptomele de care va zic.
4 comentarii
Am facut o anliza de urina si am PH - 6
Epitelii plate (vezicale) rare
In rest toate sunt normale nu e nimic. Se poate explica de aici usturimea la urinare?
Va rog astept un raspuns!
Epitelii plate (vezicale) rare
In rest toate sunt normale nu e nimic. Se poate explica de aici usturimea la urinare?
Va rog astept un raspuns!
Trebuie sa va dezbracati pina in brau dupa care eu voi introduce doua betisoare in uretra dvs iar apoi voi riti foarte incet dejur imprejur.
Vreau si eu sa stiu ce inseamna epitelii frecvente, rare leucocite, flora abundenta-cocobacili gram negativ.Doresc un raspuns foarte urgent deoarece doctora care mi-a dat diagnosticul nu mi-a interpretat analizele si doresc sa stiu cu ce ma confrunt.
VA MULTUMESC!
VA MULTUMESC!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Usturimi genitale
- 5dupa sex are usturimi si dureri in zona genitala
- 2rana pe col, bartolemita chistica
- 5rana pe col din nastere
- 3rana pe col vb sa faci dragoste (?)
- 4ma ajutati si pe mine?
- 5Rana pe col.. am nevoie de sfaturi!
- 4usturimi la urinare
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 2Rana pe colul uterin
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 1mi-a aparut o galma pe penis, secretie alba
- 2Sa ma ingrijorez?
- 2Rana col uterin
- 1Ascus papanicolau
- 3Ajutati-ma! Există șanse să fiu însărcinată ?
- 0Infecție vaginala
- 3Rana col si am fost depistata cu HPV 16
- 0Infecție urinara din cauza sondei?
Mai multe informații despre: Rana pe col usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: