aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara | Forumul Medical ROmedic

aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara

06-10-2011
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
Buna.
Deja beau a 5-a zi ciprofolaxacin, canefron pt infectie urinara si nu simt vrio schimbare, imi simt mereu vezica plina si cu o presiune parca(la usg arata peretii ingrosati), urinez des si cantitate mare, fara usturimi si dureri.analiza generala de urina arata leucocite 16-18, iar testul niciporenco medicul mi-a spus ca e normal(ceva pe foaie era 1000 iar inca ceva arata 0)..si m-a lasat deci pe pastilele spuse mai sus dar simptomele raman la fel.e posibil ca testul sa nu fie facut normal? si deci sa am bacterii care sint rezistente la ciprofloxacin..
nu mai stiu ce sa fac, iau antibioticele astea aiurea am impresia ca si ma tem ca a mai aparea candidoza cumplita avuta recent din cauza lor..
oricum le termin si peurma merg la medic sa ii zic care e treaba dar nu strica inca niste sfaturi/informatie referitor la prob asta..Eu in medicul meu de familie nu am incredere deloc pt ca de multe ori m-am dezamagit in cunostintele ei..dar altundeva nu stiu unde sa ma adresez, la urolog tot ea da indreptare dar nu mi-a dat, a considerat ca e cazul sa imi prescrie ea medicamentele...
23 comentarii
0
06-10-2011, ora 23:01
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
cel mai bine ar fi sa te duci la alt medic! nu mai lua pastilele daca iti fac rau.
0
07-10-2011, ora 06:33
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
Nu imi fac rau, nu le simt, pur si simplu a ramas totul pe vechi, nu s-a schimbat nimic, tot la fel urinez des ca si inainte de pastile..poate infectia mea e rezistenta laaceste antibiotice. Desi testul neciporenco a iesit negativ ma gandesc eu ca poate nu a fost facut cum trebuie..ca am mai citit pe undeva ca nu intotdeauna arata bacteriile chiar daca sint prezente.
0
07-10-2011, ora 10:33
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
mai bine te duci la alt medic si ii spui problema ta. mai bine renunta la pastilele astea si nu mai sta pe ganduri sa te consulti cu alt medic. mai bine acum dekt mai tarziu ;) Succes! si te asteptam cu vesti bune!
0
07-10-2011, ora 10:36
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
ar fi bine sa iti faci si o ecografie interna... k poate este vorba de altceva si sa nu iasa la analize ;)
0
07-10-2011, ora 14:53
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
Karla2, eu am schimbat mai multi medici, mie si ginicologul mi-a dat tratament pt inf urinara si cel de familie si tot nu trece...anaalize am dat pt infectii genitale dar inca nu am rez, tocmai pe 18, dar e mult pina atunci..azi medicul de familie mi-a zis ca luni sa dau analiza generala de urina luni si o voi da..Dar cred ca voi da si urocultura, cu toate ca ea nu mi-a zis insa nu stiu cum sa fac, sa scriu oare tot pe foaia aia sau sa iclei una alaturi si sa duc 2 recipente, unul din jetul mijlociu pt urocultura si altul pt analiza generala?
0
11-10-2011, ora 11:56
minea
Nu este medic/terapeut
minea
Buna ziua.Am 36 de ani si as dori sa ma sfatuiti ce sa fac in urmatoarea situatie:la analize mi-a iesit fibrinogen 497.000, sideremie 33, leucocite 25 si infectie urinara cu e coli, peste 100.000UFC, flora prezenta.Am fost la medic si desi i-am cerut sa-mi explice pe intelesul meu pur si simplu mi-a dat tratament cu ciprinol, omeran si imunice.Mentionez ca am dureri de spate zi de zi, urinez foarte des fara usturimi sau sange in urina, oboseala continua, uneori greata, si indiferent ce mananc bolboroseli si scaun moale uneori diareic, frisoane noaptea fara febra.Am senzatia ca mi-e foame tot timpul pentru ca ma roade stomacul, exclus sarcina.As dori sa stiu de unde infectiile urinare repetate tinand cont ca la inceputul anului la urocultura mi-a iesit Klebsiella.Sunt foarte stricta in privinta igeienei, am o fetita de 15 ani si mi-e tare teama sa nu contaminez familia. Ce sa fac ?
Va multumesc
0
20-10-2011, ora 12:02
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Red Rose eu am facut tratament cu Ciprinol (ciprofloxacina) pentru klebsiella si pina la urma am oprit tratamentul si m-am tratat cu bacteriofagi. din pacate in Romania nu o sa-i gasesti, daca ai drum spre R. Moldova, doar aici. eu sunt din Chisinau. nu mai cred in antibiotice. eu am cistita cronica, deci acum o am iar, dar nu sunt bacterii periculoase. Mi-a recomandat Levoximed, iar antibiotic, nu stiu ce sa fac. urocultura nu mi-a facut-o doar analiza generala de singe. nu mi-a recomandat medicul urocultura. daca poti sa o faci eu zic sa o faci, sau ai facut-o deja? Ciprofloxacina nu se indica fara antibiograma, e puternic si se indica doar cind bacteria e imuna la alte antibiotice.
insanatosire grabnica
p.s. poti sa te informezi de bacteriofagi daca te decizi, nu au nici un efect advers, absolut nici unul. sunt niste virusi care ataca numai tipul de bacterii patogen.
0
20-10-2011, ora 12:07
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
in legatura cu Candidoza, am facut candidoza de laa ciprofloxacina, am luat si fluconazole atunci dar se pare ca e prea puternic. vezi tu, daca te decizi sa-l opresti dute la alt specialist. mai bine la o clinic urologica. Pentru Minea: klebsiella este o bacterie care traieste normal in tractul intestinal, si e normal sa fie in organism. daca numarul se mareste este o bacterie spurcata care se trateaza greu. se ia de obicei de la spitale, femeile deseori le iau cind merg la ginecolog. cum iti este norocul. eu am tratat-o cu bacteriofag, cum ii spuneam si lui Red-Rose. nu faci nimic cu ciprofloxacina.
sanatate.
P.S. Minea, Klebsiella nu e o bacterie care se ia usor, numai persoanele mai slabe la imunitate le iau, nu-ti fa griji pentru fetita, daca o ai nu inseamna ca ea poate usor sa o ia mai ales ca tu stii cei aia igiena
0
20-10-2011, ora 21:04
minea
Nu este medic/terapeut
minea
ali, sa sti ca ai dreptate cu imunitatea, medicul mi-a prescris imunice dar sunt cam neincrezatoare. La noua analiza de urocultura mi-a iesit e-coli. Analizele fetitei si sotului sunt ok, numai mie mi-a iesit nenorocirea asta mai ales ca mi-au depistat in uter si un nodul fibromatos care zic ei ca nu este periculos, dar.
Oare de acolo sa porneasca totul?Cunoasteti ce va mai bun pentru intarirea imnunitatii? Ca la farmacie daca intrebi iti recomanda orice ca sa-si vanda produsele.
0
21-10-2011, ora 06:24
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
Ali1990, buna :*
da, stiu ca ciprofloxacinul nu face nimic daca e dat dupa simptom fara analiza..eu tot am dat doar analiza generala si necciporenco si ce crezi, prostuta de medic mi-a dat sa dau analiza generala a doua zi dupa antibiotice si normal ca nu a iesit nimic, a zis ca e buna si s ma bucur desi problema mea continua a se agrava ft tare, zilele astea nu mai stiam ce sa fac ca parca nu aveam inchizatura la vezica, simteam ca buhneste si e ft plina desi nu aveam lichid in ea si mersesem la wc 3 min in urma, ma doare si mereu simt un fel de presiune acolo si durere...deci ma gandesc ca inca mai tare s-au ingrosat peretii vezicii :( acum am mers la un ginicolog super, l-am gasit in sfarsit, am stat cu moasa ei, ca medicul lipsea, vro jumate de ora sau mai mult si m-a intrebat absolut tot istoricul meu de boala, despre ovarele mele bolnave, cind ma doare anume in plevis etc...apoi mi-a luat analiza din uretra si din vagin si a doua zi am sunat si mi=au zis ca sint rele, nu am intles precis, dar pare se ca am bacterii, pe cind medicul de familie a negat asta fara a da vrio analiza inafara de generala si m-a tratat fara sens. Acum am ciclu si nu pot merge la ginecog sa dau urocultura si inca ceva analize, care a zis ea, merg marti, dupa ciclu si imi va face si ecografie la ovare ca eu am sindromul ovarului polichistic.
Apropo eu din R.Moldova si sint, din Chisinau :)
0
21-10-2011, ora 14:00
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Minea s-ar putea sa fie si de la ceea ce ai tu la uter, totul este posibil. daca e o infectie localizata in zona aia s-ar putea sa se fi extins. eu am primit Levoximed pentru nu stiu ce daca sincer dar vad ca e mai bine azi. nu am dat urocultura ca vine peste 7 zile si nu pot sta 7 zile fara nici un tratament, dar am so dau dupa ce termin cu antibioticul, normal ca tre saa treaca citeva zile ca sa fie relevanta. daca iti trece durerea nu inseamna ca si bacteria e distrusa.
Ai putea sa incerci un tratament homeopatic dar din cite stiu eu exista si anumite vitamine minune, Centrum vitamins, asa se numesc. eu tot ma imbolnavesc des.
0
21-10-2011, ora 14:07
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Red rose ma bucur ca ai gasit un ginecolog bun, poti sa-mi zici la ce clinica? eu am medicul la Constructorul, n-as zice ca e rau dar cam ineficiente tratamentele care le da. cit despre Ciprofloxacin, Levoximed e ceva mai nou si mai eficient am inteles. pe mine vad ca a inceput sa ma ajute. fetele consumati multe multe lichide, si cind zic multe ma refer la 3-3, 5 litri pe zi, atita timp cit este destul lichid si pastilele sunt mai eficiente.
apropo in cazul in care vrei un medic de familie care sa te indrume spre analize bune:
centru Ridicon comert SRL, columna 124, Dr Paladii. numai ea din toti medicii pe care ii stiam eu din chisinau, m-a pus sa dau analiza la tiroida si iata cum am iesit din alte diagnostice care le tot credeau medicii la unul final.
si despre bacterii, Minea incearca cu bacteriofag, nu are absolut nici un efect nociv si o sa vezi daca sunt schimbari. eu stiu un caz la chisinau, baietelul era slabut de tot din cauza unor infectii cu e.coli. dupa tratament s-a ingrasat si bacteria nu mai era la analiza. se face un curs sau daca zice medicul mai repeti un curs.
Apropo numai la Ridicon se prescrie bacteriofagi.
sanatate multa fetelor.
va pup
0
21-10-2011, ora 18:24
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
ce e asta bacteriofagi? prima data aud..
Ali1990, la Neovita, centrul pt tineri, e sponsorizat de unicef si inca nush ce,...totul e confidential, iti spune asta si au o atitudine ft buna fata de fetele ce vin acolo, inca niciodata nu am mers la un medic sa ma intrebe atitea si sa ma ia ca pe un pacient, nu ca pe un obiect de la conveier, care vine si pleaca...
la mine ciprofloxacin nu a ajutat deloc..dar nu zic ca e rau antibioticul, pur si simplu nu era poate pt prob mea, ca nu am dat analize sa vad care e cauza urinarii dese si durerii de vezica, medicul de familie mi-a prescris si eu am luat, desi am rugat-o sa imi dea indreptare pt urocultura nu m-a ascultat :(
0
23-10-2011, ora 11:47
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Red-Rose baceriofagii sunt niste virusi care ataca o anumita bacterie. faptul ca nu tia dat sa faci urocultura si tia dat ciprofloxacin de capul ei e o greseala mare a medicului. eu am facut atunci cultura, si mi-aa iesit bacteriaa si respectiv antibioticele pe care le pot lua. ciprinolul e foarte puternic, ma dureau oasele si tendoanele foarte tare de la el. eu acum iau levoximed, si este mai bun parca, nu am nici un fel de dureri si durerile la urinare au mai disparut numai ca ma doare un ovar, poate fi de la ovulatie dar e prea devreme sa ovulez cred. unde se afla Neovita? vreau un ginecolog competent.
sanatate multa red-rose
0
23-10-2011, ora 17:11
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
pe strada socoleni 19, in incinta policlinicii 10(fosta 14)..
da, sint deacord ca fara cultura antibioticile mi le-a dat facind o greseala mare...:(
o sa vad ce zice medicul, nush dca imi va da bacteriofagi, nu cred...dar is mai scumpi ca antibioticele?
0
28-10-2011, ora 10:24
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
daca pui tot tratamentul la un loc tu ai cheltuit peste 2000 lei, deci 14 ampule de bacteriofagi te-ar costa 1200-1300 lei. pentru mine a ajutat atunci. si daca vad ca infecita urinara nu se duce cu antibioticul asta, dau urocultura si mai iau un curs de bacteriofagi. nu fac rau organismului si nu se cunosc nici reactii adverse. ele distrug numai anumitee bacterii rele pentru organism. e ca si cum virusii astia s-ar agata de bacterie la fel ca o meduza, si o maninca, o descompun. :)
e amuzant dar asa mi-a explicat medicul. succes. si daca vrei cu bacteriofag, numai la Ridicon Comert SRL, Dr. Paladii. e super medicul.
0
01-11-2011, ora 15:25
minea
Nu este medic/terapeut
minea
Merci Ali, o sa ma intresez de acest produs.Am fost la dr si culmea mi-a spus ca daca nu m-a mai durut burta nu are rost sa mai fac urocultura.M-am enervat la culme si am intrebat-o daca este posibil ca dupa un sg tratament sa dispara e-coli si ea mi-a spus ca.da.Bineinteles ca in dimineata asta m-am dus la un particular si am dat iar urocultura si pupaza peste colac la testul de osteoporoza mi-a iesit osteopenie -1(de aici durerile de oase de ani de zile ).Sincer imi vine sa ma las ca de cate ori fac o analiza mai apare cte ceva.Daca nu ar fi durerile astea.va pup pe toti si sanatate.la infinit
0
01-11-2011, ora 20:51
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
Salut, fetele..
pai deja nu mai am bani sa mai dau si pe bacteriofagi acum :(
am dat analize vineri si acum vineri imi vin rez, sper sa aflu in sfarsit ce am...va scriu vineri:)
dar la ovare am prob, am ovare multifoliculare si va trebui sa iau ceva si pt ele :(
c
0
05-12-2011, ora 06:22
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
apropo eu tot levoximed am luat dar nici un rezultat., ma simt tot mai aiurea pe zi ce trece.
0
06-12-2011, ora 14:39
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Roxy, eu tot am probleme cu ovarele. m-au tot tratat cu levoximed, si pina la urma am ajuns la clinica cu 25-30 leucocite in bazin si vagin. m-am tratat la Galaxia cu Trykaxon. nu stiu de la ce este infectia, dar fac tratament deja de 2 luni. am dat o urocultura ieri si o voi lua lunea viitoare. te sfatui sa intrerupi antibioticul si sa mergi la galaxia la doctorul Visan Corina. infectia poate fi la ovare, cum a fost si la mine. si daca esti virgina nu iti face griji. la ecografie se vede infectia la ovare. eu mai am 2 chisturi ramase, care sunt in remisie, dar ma doare cumplic burta, ca sunt la ovulatie. nu zic ca m-am tratat si m-a ajutat. dar 5 zile de picuratori cu trykaxon, m-a scapat de infectie.
aditional poti sa dai analize de singe la unele bacterii care o sa le sugereze.
numai sanatate
0
06-12-2011, ora 14:44
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Minea, e.coli se trataeaza greu. fa o pauza de o saptamina pentru antibioticul primit si da o urocultura inca o data. daca nu te mai doare burta, nu inseamna ca ti-a trecut infectia. bacteria poate sta tacuta acolo ca apoi sa revina. mai bine sa fii sigura ca nu mai este. ca a disparut. daca esti din chisinau, eu iti recomand sa mergi la Galaxia, la Dna Visan Corina. de nota 10. aditional poti cumpara Suc de merisor (Medi Grun), e cam scump, dar ajuta la detoxifierea organismului si e 100 % natural. eu fac tratament cu Suc de merisor, Immunosan, biospirulina si zinc, toate de la Medi Grun, 100%naturale. scumpe intr-adevar, dar mi s-a echilibrat scaunul si organismul a inceput sa lupte mai mult. Eu pot sa iti dau detalii cum sa le iei, cel mai important e sa iei sucul de merisor.
numai sanatate!
0
16-12-2011, ora 00:21
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
ali1990, vad ca ai cam aceleasi prob ca ale mele..ce se maiaude la tine?
la mine nimic bun, astept sa treaca ciclu sa dau urocultura.
0
23-02-2014, ora 16:42
bogdan1331
Nu este medic/terapeut
bogdan1331
BUNA Ali1990 AS AVEA O MARE RUGAMINTE LA TINE DACA MA POTI AJUTA SI PE MINE CU CATEVA INFORMATII...
POT GASI IN MOLDOVA BACTERIOFAGI PTR STAFILOCOCUL AURIU???????? (M-AM HOTARAT SA INCERC PTR CA ANTIBIOTICELE NU DAU REZULTATE) MENTIONEZ CA NU STIU PREA MULTE DESPRE ACESTI BACTERIOFAGI(am auzit doar ca ii pot gasi in rep moldova dar nu stiu unde anume, nu stiu cum arata acesti bacteriofagi)
sper ca voi gasi aici pe forum pe cineva care ma poate ajuta macar cu cateva informatii daca se poate multumesc!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •