Deceptie in dragoste

06-02-2019
ligcon
Nu este medic/terapeut
ligcon
Sunt casatorita cu sotul meu de 45 ani, eu am varsta de 67 ani si sotul 71 ani fara copii. In cursul anului 2018 am cunoscut un barbat de varsta mea pe internet si am avut convorbiri telefonice cu el tot anul 2018. M-am intalnit in luna august cu el in Bucuresti pentru 24 ore, Distanta dintre noi este de cca. 600 km. Mentionez ca respectivul barbat este divortat.
In tot acest timp m-am indragostit enorm de el si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma casatoresc cu el. Din partea lui aveam doar niste aprobari la propunerile mele. Pe sotul meu nu-l mai sufeream nici sa-l vad si i-am spus ca voi divorta de el pentru ca nu-l mai suport.Mi-am pus mari sperante in casatoria cu iubitul.
In luna decembrie 2018 sotul meu a inregistrat o convorbire a mea cu respectivul in care ii declaram ca voi divorta de sot, ca doar pe el il iubesc si vreau sa fim impreuna. In felul acesta sotul a aflat totul si eu am recunoscut relatia extraconjugala. Dar roata s-a invartit si iubitul meu si-a dat ""arama pe fata "" si nu imi mai raspunde la apelurile telefonice.
Acum nu mai am nici iubit si nici un sot care sa mai tina la mine. Am intrat intr-o stare de iritabilitate si nervozitate, sufar foarte mult, nu mai pot sa dorm linistita mai ales ca sotul mai imi aminteste de relatia extraconjugala. Repet sunt intr-o situatie deprimanta, sufar foarte mult pentru deceptia in dragoste.
Astept ceva sfaturi, cum sa mai revin la viata de familie atata timp cat pe sot nu-l mai suport dar nici cu iubitul nu mai am sperante.
3 comentarii
1
06-02-2019, ora 13:39
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua
V-ati gandit daca nu cumva povestea de iubire de pe internet nu a fost mai mult in mintea dumneavoastra? Daca nu a fost cumva o imaginatie izvorata dintr-o nevoie care nu a fost satisfacuta? Si acum, cand realitatea a iesit la iveala apare un fel de "cadere din cer" care sigur ca este dureroasa. Direct proportionala cu povestea creata?

Incercati sa va ganditi la aceasta realitate, la "ce se poate face" nu la "cum ar fi fost daca".
1
06-02-2019, ora 14:19
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercați să mergeți la un psiholog care să vă ajute să câștigați competențe pentru a gestiona relația și a înțelege ce anume vă determină să nu vă mai suportați soțul. Acolo unde unul dintre parteneri se schimbă în bine, atrage după sine și comportamentul celuilalt.
Spuneți că soțul vă mai amintește de relația extraconjugală. Dacă nu v-a părăsit, rezultă că sentimentele lui față de dumneavoastră nu s-au schimbat, dar se simte rănit. Ați putea să faceți împreună o analiză a relației și să conștientizați ce a lipsit și să încercați să reparați. Dacă nu reușiți împreună, poate vă ajută un terapeut de cuplu.
0
06-02-2019, ora 21:50
ligcon
Nu este medic/terapeut
ligcon
Mulțumesc pentru sfaturi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul