deget amputat
Buna ziua,
in urma unui accident, degetul 3 de la mana dreapta a fost amputat de la falanga de langa unghie.
Operatia a avut loc in data de 25.06.2009.
Rana s-a inchis frumos, dar bontul este umflat si greu de articulat, fapt ce imobilizeaza partial bratul.
Deasemeni simt o durere de parca as avea o aschie sub unghie.
Ce ma sfatuiti sa urmez pentru a readuce bratul la parametri?
Multumesc pentru intelegere si sfaturile dumneavoastra.
in urma unui accident, degetul 3 de la mana dreapta a fost amputat de la falanga de langa unghie.
Operatia a avut loc in data de 25.06.2009.
Rana s-a inchis frumos, dar bontul este umflat si greu de articulat, fapt ce imobilizeaza partial bratul.
Deasemeni simt o durere de parca as avea o aschie sub unghie.
Ce ma sfatuiti sa urmez pentru a readuce bratul la parametri?
Multumesc pentru intelegere si sfaturile dumneavoastra.
3 comentarii
Consultati un medic naturist sau unul homeopat sau folositi pana gasiti o solutie la medic
remediile naturiste standard pt. rani si operatii:
- tinctura de arnica (diluata cu apa)
- crema de galbenele
- Arnica Ch15, remediu homeopat 2 globule pe zi pana apare schimbarea in bine.
remediile naturiste standard pt. rani si operatii:
- tinctura de arnica (diluata cu apa)
- crema de galbenele
- Arnica Ch15, remediu homeopat 2 globule pe zi pana apare schimbarea in bine.
buna seara
indraznesc sa scriu si eu aici pentru ca am am o problema asemanatoare
la fel am amputat partial (mai precis din dreptul unghiei)degetul IV de la mana dreapta, sunt doua saptamani, astazi mi-au taiat firele, a ramas putin loc in locul unghiei -oare o sa mai creasca ??
se poate face ceva ?
Multumesc pentru timpul acordat
indraznesc sa scriu si eu aici pentru ca am am o problema asemanatoare
la fel am amputat partial (mai precis din dreptul unghiei)degetul IV de la mana dreapta, sunt doua saptamani, astazi mi-au taiat firele, a ramas putin loc in locul unghiei -oare o sa mai creasca ??
se poate face ceva ?
Multumesc pentru timpul acordat
Buna ziua,
As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi/recomandări.
Tatăl meu in varsta de 63 de ani are diabet zaharat de tip 1, pe insulină. Circulatie periferică i-a fost afectată foarte rau si i-au aparut cangrene la degetele mari de la picioare. Acestea i-au fost amputare si lăsate cu rana deschisa, dar a trecut 1 an si nu s-au vindecat si are dureri insuportabile, deși ia calmante pt durere, si nici noaptea nu prea doarme de durere. Acum la unul dintre picioare i-a apărut cangrene la următorul deget de langa cel mare, care urmează să fie amputat. Am fost la diferite clinici însă nu s-a rezolvat nimic. Ce am putea face pt vindecarea amputațiilor si eliminarea durerii insuportabile.
Va rog mult daca se poate sa ma ajutati!!!!
Multumesc din suflet!
As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi/recomandări.
Tatăl meu in varsta de 63 de ani are diabet zaharat de tip 1, pe insulină. Circulatie periferică i-a fost afectată foarte rau si i-au aparut cangrene la degetele mari de la picioare. Acestea i-au fost amputare si lăsate cu rana deschisa, dar a trecut 1 an si nu s-au vindecat si are dureri insuportabile, deși ia calmante pt durere, si nici noaptea nu prea doarme de durere. Acum la unul dintre picioare i-a apărut cangrene la următorul deget de langa cel mare, care urmează să fie amputat. Am fost la diferite clinici însă nu s-a rezolvat nimic. Ce am putea face pt vindecarea amputațiilor si eliminarea durerii insuportabile.
Va rog mult daca se poate sa ma ajutati!!!!
Multumesc din suflet!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp