deget amputat

30-07-2009
cruceru
Nu este medic/terapeut
cruceru
Buna ziua,
in urma unui accident, degetul 3 de la mana dreapta a fost amputat de la falanga de langa unghie.
Operatia a avut loc in data de 25.06.2009.
Rana s-a inchis frumos, dar bontul este umflat si greu de articulat, fapt ce imobilizeaza partial bratul.
Deasemeni simt o durere de parca as avea o aschie sub unghie.
Ce ma sfatuiti sa urmez pentru a readuce bratul la parametri?
Multumesc pentru intelegere si sfaturile dumneavoastra.
3 comentarii
0
30-07-2009, ora 16:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic naturist sau unul homeopat sau folositi pana gasiti o solutie la medic
remediile naturiste standard pt. rani si operatii:
- tinctura de arnica (diluata cu apa)
- crema de galbenele
- Arnica Ch15, remediu homeopat 2 globule pe zi pana apare schimbarea in bine.
0
03-11-2009, ora 21:12
bogdan36
Nu este medic/terapeut
bogdan36
buna seara
indraznesc sa scriu si eu aici pentru ca am am o problema asemanatoare
la fel am amputat partial (mai precis din dreptul unghiei)degetul IV de la mana dreapta, sunt doua saptamani, astazi mi-au taiat firele, a ramas putin loc in locul unghiei -oare o sa mai creasca ??
se poate face ceva ?
Multumesc pentru timpul acordat
0
22-07-2020, ora 10:30
LoredanaNicoleta
Nu este medic/terapeut
LoredanaNicoleta
Buna ziua,
As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi/recomandări.
Tatăl meu in varsta de 63 de ani are diabet zaharat de tip 1, pe insulină. Circulatie periferică i-a fost afectată foarte rau si i-au aparut cangrene la degetele mari de la picioare. Acestea i-au fost amputare si lăsate cu rana deschisa, dar a trecut 1 an si nu s-au vindecat si are dureri insuportabile, deși ia calmante pt durere, si nici noaptea nu prea doarme de durere. Acum la unul dintre picioare i-a apărut cangrene la următorul deget de langa cel mare, care urmează să fie amputat. Am fost la diferite clinici însă nu s-a rezolvat nimic. Ce am putea face pt vindecarea amputațiilor si eliminarea durerii insuportabile.
Va rog mult daca se poate sa ma ajutati!!!!
Multumesc din suflet!
Adaugă un comentariu / răspuns