Deget inflamat inexplicabil

Buna ziua!
La fiica mea in varsta de 2 ani si 8 luni i s-a umflat degetul aratator de la mana stanga in urma cu 5-6 luni. Am fost la diferiti medici si i s-au facut analize de sange, radiografi. Analizele au iesit bune.
Precizez ca degetul nu o doare si il poate folosi si nu si-a schimbat culoarea.
La fiica mea in varsta de 2 ani si 8 luni i s-a umflat degetul aratator de la mana stanga in urma cu 5-6 luni. Am fost la diferiti medici si i s-au facut analize de sange, radiografi. Analizele au iesit bune.
Precizez ca degetul nu o doare si il poate folosi si nu si-a schimbat culoarea.
4 comentarii

Buna ziua!
Incercati mai intai la chirurgul plastician pediatru, ulterior la reumatologul pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Incercati mai intai la chirurgul plastician pediatru, ulterior la reumatologul pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Multumesc pentru raspuns.Saptamana viitoare avem o programare la un medic reumatolog (pana in prezent am mai fost pe la vreo cinci investigatii diferite), dar am o nelamurire: se poate sa fie reumatism la o varsta asa mica si in cazul in care se poate nu ar trebui s-o doara?(nu se plange de nici o durere la deget si il foloseste normal, doar ceva mai greu fiind asa umflat)
Multumesc pentru sfat
Multumesc pentru sfat

Buna seara!
Nu se pune atat problema investigatiilor, cat mai ales problema unui examen clinic atent si competent.
Exista nenumarate afectiuni reumatologice, chiar la aceasta varsta, care evolueaza mult timp cu analize perfect normale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu se pune atat problema investigatiilor, cat mai ales problema unui examen clinic atent si competent.
Exista nenumarate afectiuni reumatologice, chiar la aceasta varsta, care evolueaza mult timp cu analize perfect normale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cauzele deformarii degetelor
- 3deget amputat
- 2Durere deget mana.
- 4dureri de degete
- 1Malformatie deget
- 6inflamatii si durere la degete maini
- 3durere la degetul mic la picior
- 5am dureri la degetele de la maini
- 6Deget 2 de la picior curbat lateral
- 13deget picior vanat si umflat
- 0Problema degetul mare picior
- 2Amortire degete maini
- 2degete reci si vinete
- 0Durere acuta deget
- 4Ciuperca la degetul de la mana.
- 3Dureri degete maini
- 8Deget mare mana lezat
- 3Miscare ingreunata deget mijlociu
- 0Durere la tuberozitate metatarsianul V
- 3Urgent : Durere de deget dupa ce am cazut.
Mai multe informații despre: degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: