degete amortite ambele maini
Am 50 ani, de aproape 3 luni simt amortite trei degete de la ambele maini incepand cu cel mare, nu stiu ce poate fi precizez ca imi amortesc numai noaptea. Am probleme cervicale.un inceput de osteoporoza in limite normale. Care ar putea fi cauza si ce imi recomandati. Multumesc.
6 comentarii
ca sa-ti raspunda un medic,
detaliaza CE lucrezi mult cu mainile?
- stai mult la calculator la serviciu? acasa?
- lucrezi cel mai mult cu mainile (gospodarie?)
Un an nou bun- iti doresc!
detaliaza CE lucrezi mult cu mainile?
- stai mult la calculator la serviciu? acasa?
- lucrezi cel mai mult cu mainile (gospodarie?)
Un an nou bun- iti doresc!
Buna ziua!
Este vorba despre un sindrom compresiv cervical, de tipul herniei de disc cervicale.
Absolut tipic, simptomele se manifesta predominant noaptea, cand ligamentele si muschii coloanei se relaxeaza si creste presiunea discului pe radacinile nervilor spinali.
Trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Este vorba despre un sindrom compresiv cervical, de tipul herniei de disc cervicale.
Absolut tipic, simptomele se manifesta predominant noaptea, cand ligamentele si muschii coloanei se relaxeaza si creste presiunea discului pe radacinile nervilor spinali.
Trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna seara, am fost diagnosticata cu manifestari spodilo disco unco cu incarcatura in radacina cervicala si rotoscolioza la radacina lombo sacrale, redus spatiu lintersomatic cuprins intre L5-S1, sunt facute teste in Italia, nu stiu daca le-am tradus bine. Muncesc foarte mult cu mainile in mediu umed. Va multumesc, un nou an cu sanatate.
Buna seara!
Este exact ce banuiam, si anume compresiunea radacinilor nervilor spinali la nivel cervical (hernie de disc cervicala).
Trebuie sa consultati un neurochirurg. Tratamentul consta fie din interventie chirurgicala, fie kineto-terapie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Este exact ce banuiam, si anume compresiunea radacinilor nervilor spinali la nivel cervical (hernie de disc cervicala).
Trebuie sa consultati un neurochirurg. Tratamentul consta fie din interventie chirurgicala, fie kineto-terapie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
buna seara si la multi ani. de 2 saptamani am degetele amortite la ambele maini. degetul mic il simt mai accentuat decat celelalte. ce pot face? atunci cand spal cu apa calda parca nu le mai simt asa intens iar cant am mainile reci le simt mai accentuat.
Buna ziua!
Exista nenumarate cauze ale suferintei D-voastre: neurochirurgicale (sindrom compresiv cervical, sindromul canalului ulnar sau al canalului carpian), vasculare, reumatologice, hematologice, neurologice centrale (cerebrale) etc etc.
Puteti incepe printr-un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Exista nenumarate cauze ale suferintei D-voastre: neurochirurgicale (sindrom compresiv cervical, sindromul canalului ulnar sau al canalului carpian), vasculare, reumatologice, hematologice, neurologice centrale (cerebrale) etc etc.
Puteti incepe printr-un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament osteoporoza care nu se mai importa.. sfaturi
- 9amorteli maini si picioare, durere tendoane genunchi
- 17amortire deget mic mina stinga
- 1in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu lupus ADN 396 si artrita la maini
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 2dupa operatia de histerectomie, am osteoporoza
- 1Fractura, fisura sau doar traumatism?
- 4Partea dreapta amortita
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 3amorteala furnicaturi maini si picioare
- 5dureri de cot, dureri de palma si degete.
- 16dureri insuportabile ale degetelor mainii
- 1OSTEOPOROZA
- 4amorteala fata partea stanga
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 1Fata amortita
- 1Granulom deget picior
- 3Demineraliare sold
- 0Osteoporoza severa, tratament cu Terrosa
Mai multe informații despre: Osteoporoza Amorteala degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: