Degete umflate si dureroase
Buna seara!De iarna trecuta degetele de la maini mi s.au umflat din luna octombrie pana in luna aprilie, cand frigul a incetat.Am facut in fiecare luna atunci, tratament la recomandarea reumatologului, fiind suspecta de sindrom raunaud, lupus.Nu am avut.un diagnostic sigur.pentru ca analizele mi.au iesit bune, in afara de.adn dublu catenar, care a iesit.prima data pozitiv, apoi la o saptamana negativ.De.1.saptamana degetele au inceput.sa se umfle din nou din cauza frigului si sa ma doara si sa se.roseasca cand intru la caldura.Anul trecut.doar.cand luam dicofenac 10 zile.pe.luna pe langa.celelate:plachelin, alasod, vessel, mi se desumflau, iar la 2 saptamani se umflau iar.Doctorul mi.a recomandat.sa.incerc.sa.ma duc si la alt doctor, ca ea nu stie ce.altceva sa.mi dea.Ce credeti ca.as avea si ce ma sfatuiti sa.fac pentru a nu mi se.mai umfla?
3 comentarii
Buna seara,
Va sugerez sa consultati un alt reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va sugerez sa consultati un alt reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua!.De curand am fost la alt medic reumatolog, am fost internata 3 zile, mi s.au facut multe analize, radiografii ecograf la maini, analizele bune in afara de cateva pensari la degete si la oasele bazinului.Mentionez ca ma doare si zona lombara rau, de vreo 2 luni.Nici acum nu s.a descoperit ce as putea avea.Mi s.a dat un diagnostit de spondilopatie inflamatorie nespecificsta, regiune lombara, dar la maini nu se stie sigur cauza., iar peste 6 luni sa vin la control si sa fac a analiza antigen HLA B27, fiind suspecta de spndiloartrita.Ma puteti ajuta cu o recomandare.Ce as putea face pentru a afla un diagnostic clar?
Buna seara,
Eu v-as putea recomanda un reumatolog capabil sa diagnosticheze prin examinare clinica si nu numai prin analize.
Astept sa-mi scrieti in privat (nu pot face public aici numele reumatologului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Eu v-as putea recomanda un reumatolog capabil sa diagnosticheze prin examinare clinica si nu numai prin analize.
Astept sa-mi scrieti in privat (nu pot face public aici numele reumatologului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7umflarea degetelor de la mana dreapta
- 4Mi s-au umflat degetele mari de la picioare
- 4degete umflate...
- 9durere si foarte mare chin
- 2Degete umflate
- 6Anul trecut mi s-a umflat laba piciorului mai ales in zona degetului mare
- 0Degete umflate si mancarimi
- 16dureri insuportabile ale degetelor mainii
- 5Degetul mijlociu de la picior umflat si dureros de o luna
- 3Degetul mare de la piciorul stang este inflamat
- 1Deget mare umflat