Depakine durere dreapta abdomen
Bună seara,
Nu știu ce sa fac, după o perioada de luat depakine chrono 300, am început sa am dureri în dreapta a abdomenului. Nu știu ce sa fac, îmi vine sa nu mai iau depakine deoarece nu vreau alte probleme.
Aștept un sfat.
Mulțumesc!
O seara frumoasa!
Nu știu ce sa fac, după o perioada de luat depakine chrono 300, am început sa am dureri în dreapta a abdomenului. Nu știu ce sa fac, îmi vine sa nu mai iau depakine deoarece nu vreau alte probleme.
Aștept un sfat.
Mulțumesc!
O seara frumoasa!
2 comentarii
poate au/are depakine un efect negativ asupra ficatului. vorbeste cu dr psi despre asta. vezi ce zice el. poate te trece pe orfiril, care cica ar fi mai bun
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 3Am niste dureri in partea dreapta ! Un raspuns va rog frumos.. !
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 2abuz romparkin
- 4Durere de cap-tratament Cipralex
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 6Ingrasat
- 4Seroxat si Xanax - renuntare tratatament - simptome sevraj
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta medicamente psihiatrice durere in dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: