Depasire obturatie canal

Buna ziua,
Am mai bine de o luna de cand mi-a fost facut un retratament la distanta de 2 saptamani de la tratamentul intial al unuia dintre canalele maselei 4.6. Daca la prima obturare canalul era incomolet plombat, la cea de-a doua, plomba depaseste radacina.
Nici pana in momentul de fata nu a trecut durerea: doare la cald, la presiune, la atingere cu degetul in zona gingiei.
Ce e de facut? Doctorul spune sa urmăresc si sa il anunț daca apare durerea pulsatila, dar nu pot sta in așteptare la nesfârșit.
Va mulțumesc anticipat.
Am mai bine de o luna de cand mi-a fost facut un retratament la distanta de 2 saptamani de la tratamentul intial al unuia dintre canalele maselei 4.6. Daca la prima obturare canalul era incomolet plombat, la cea de-a doua, plomba depaseste radacina.
Nici pana in momentul de fata nu a trecut durerea: doare la cald, la presiune, la atingere cu degetul in zona gingiei.
Ce e de facut? Doctorul spune sa urmăresc si sa il anunț daca apare durerea pulsatila, dar nu pot sta in așteptare la nesfârșit.
Va mulțumesc anticipat.
1 comentarii

Buna ziua, de cand ati scris a mai trecut o saptamana, cum mai este acum? Aveti si o radiografie dupa obturatie, o puteti incarca aici? O depasire poate fi dureroasa chiar 2-3 saptamani, dar o durere descrescatoare ca intensitate. Daca nu se incadreaza in acest tipar, sa descreasca, este posibil sa fie nevoie un chiuretaj apical ( o mica interventie chirurgicala la varful dintelui ).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Durere dinte dupa plombare
- 3ce inseamna obturatie de canal gresita?
- 7Sinusul spart la o măsea :(
- 6Durere dupa plomba de canale
- 2Durere obturatie de canal
- 2Masea plombata cu fisura
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 1Durere dupa tratament de canal
- 2Durere de măsea plombata
- 6durere dupa operatie varful radacinii
- 3Depășirea apex in sinus
- 9Pansament devitalizant
- 1Plomba - Cand apas cu mancare pe acea masea ma doare, destul de ascutit
- 0Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 1Am nevoie de răspunsul unui medic!!!
- 0Obturatii de canal
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 0Durere de masea
- 0Material rămas în gingie în urma obturației de canal
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie retratamentul endodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: