Depresie anxietate help

Buna! Acum 3 ani am fost diagnosticata cu depresie și anxietate, din cauza ca nu mancam nu aveam pofta de mâncare, in rest nici o problema ma simteam fericita, aveam energie nici un gând depresiv trist, am luat și tratament medicamentos L am schimbat de câteva ori, acum iau doar mirzaten seara o jumătate, de câteva luni la fel nu mănânc pur și simplu nu pot îmi vine sa vomit, am avut pentru prima data și atac de panica care prima data nu prea înțelegeam ce mi sa întâmplat, apoi a urmat al doilea al treilea, și am înțeles ca starea sa agravat, am slăbit așa rău încât nu am putere de nimic, am și ametelei, uneori simt o presiune foarte mare in cap, tremur, am gânduri negative non stop și pe zi ce trece e mai rău mai rău, nu mai știu ce sa fac, sufăr in fiecare zi, as vrea sa nu mai tremur ai sa mănânc și sa scap de atacurile de panica
2 comentarii

Trebuie vorbit cu medicul psihiatru sa va schimbe tratamentul pana il gasiti pe cel cu care va simtiti bine. Uneori antidepresivul nu isi mai face efectul si trebuie schimbat.

Te duci la medic si spui tot, nu ai trat potrivit, deci se va rezolva repede. De ce nu ai spus medicului ce ne spui noua ? Sau daca medicu ala nu e ok, du-te la altul si vezi ce zice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Xanax = dependenta?
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 29Tratament fibromialgie (anxietate generalizata?)
- 6FSH 26 si ma confrunt cu stari anxioase. Ce pot face?
- 6sufar de vreo sase luni de anxietate
- 10Nu pot dormi noaptea
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 8Anxietate fata de o colega de la servici cu sindromul down
- 6Boala psihică- nu stiu ce este
- 93Anxietate si depresie, ce ma fac?
- 23Seroxat
- 9Anxietate dimineata
- 5Posibila depresie?
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 3Problema destul de complexa (depresie, anxietate)
- 7Tinitus sau anxietate?
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 7Depresie și anxietate
- 2Tiroida sau altceva?
- 6Depresie Majora Anxioasa
Mai multe informații despre: Anxietatea depresie depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: