Depresie anxioasa
Buna ziua.Iau seroxat ca tratament pt depresie anxioasa. ...mi am revenit cu greu, după ani de zile de chin și tratamente încercare.Și a făcut destul de greu efectul, dar am inceput ușor, ușor, după mai multe luni
de tratament, să mă simt mai bine.Îl iau de 4 ani timo in care in general m am simțit bine, deși au mai fost și stări proaste, dar per total m am simțit bine.De vreo săptămână, am o stare destul de proasta, stări de depresie și anxietate.E normal după 4 ani de tratament?Mai sunt persoane sub tratament car totuși mai au și zile cu depresie și anxietate?Oare incepe sa nu și mai facă efectul?E posibil oare sa aibă legătură și cu astenia de primăvară? Mulțumesc frumos.
de tratament, să mă simt mai bine.Îl iau de 4 ani timo in care in general m am simțit bine, deși au mai fost și stări proaste, dar per total m am simțit bine.De vreo săptămână, am o stare destul de proasta, stări de depresie și anxietate.E normal după 4 ani de tratament?Mai sunt persoane sub tratament car totuși mai au și zile cu depresie și anxietate?Oare incepe sa nu și mai facă efectul?E posibil oare sa aibă legătură și cu astenia de primăvară? Mulțumesc frumos.
1 comentarii
Buna.
Mai stati vreo saptamana.
Daca tot asa va simtiti mergeti la medic sa va mai creasca putin tratamentul.
Mai stati vreo saptamana.
Daca tot asa va simtiti mergeti la medic sa va mai creasca putin tratamentul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6anxietate si depresie de 22 ani
- 3depresie, anxietate
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 4Anxietate/depresie
- 1Naturiste/ceaiuri pentru anxietate si depresie?
- 3Problema destul de complexa (depresie, anxietate)
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 7Depresie sau anxietate?Sau ambele combinate?Afecteaza sanatatea?
- 3Anxietate si depresie severa
- 5Anxietate si depresie de cativa ani
- 4Depresie
- 14Depresie si anxietate
- 5Depresie, somnambulism, amnezie temporara/disociativa
- 5Cum am învins anxietatea si depresia
- 2Anxietate și depredie
- 10Depresie si anxietate
- 6Depresie Majora Anxioasa
- 1Depresie si anxietate
Mai multe informații despre: depresie si anxietate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: