Depresie anxioasa | Forumul Medical ROmedic

Depresie anxioasa

22-03-2025
star
Nu este medic/terapeut
star
Buna ziua.Iau seroxat ca tratament pt depresie anxioasa. ...mi am revenit cu greu, după ani de zile de chin și tratamente încercare.Și a făcut destul de greu efectul, dar am inceput ușor, ușor, după mai multe luni
de tratament, să mă simt mai bine.Îl iau de 4 ani timo in care in general m am simțit bine, deși au mai fost și stări proaste, dar per total m am simțit bine.De vreo săptămână, am o stare destul de proasta, stări de depresie și anxietate.E normal după 4 ani de tratament?Mai sunt persoane sub tratament car totuși mai au și zile cu depresie și anxietate?Oare incepe sa nu și mai facă efectul?E posibil oare sa aibă legătură și cu astenia de primăvară? Mulțumesc frumos.
1 comentarii
0
23-03-2025, ora 16:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Mai stati vreo saptamana.
Daca tot asa va simtiti mergeti la medic sa va mai creasca putin tratamentul.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›iul fizic, o opÈ›iune viabilă pentru ameliorarea depresiei È™i anxietății la tineri
  • Terapia prin umor poate reduce simptomele depresiei È™i anxietății
  • ComparaÈ›ie între efectele sportului È™i efectele antidepresivelor în ameliorarea depresiei È™i anxietății
  • Perturbarea eliberării de adenozin trifosfat în creier favorizează apariÈ›ia comportamentelor depresive È™i anxioase
  •