Depresie rezistenta

Buna ziua sunt diagnosticat cu depresie severa de 20 de ani, am luat o gama larga de antidepresive cu rezultat partial, m- a poate indruma cineva la un psihiatru bun in Bv, simt ca nu mai rezist, in prezent iau mirzaten 30 mg seara, 1 doxepin seara, alprazolam seara, iar ziua 1 doxepin dim, 0, 5 g alprazolam dim, la pranz identic dim. Multumesc
4 comentarii

Bună ziua, aţi avut parte cumva de o intervenţie psihologică până în momentul de faţă?

Buna seara, da am participat la cateva sedinte in anul 1999 si am nimerit la un bun psiholog d-na marton la Sacele.

psihoterapia s-a rafinat mult din anul 1999. Sunt convins că aţi beneficia mai mult din urma unui tratament validat ştiinţific, chiar şi online.

Alooo! Domnii psihologi, știți ce înseamnă când medicamentele nu mai fac față???? Credeți că face fata psihoterapia??? Aia o faci când ești pe linia de plutire.. Când nu te poți concentra la nici un mesaj pe tel, când tot e negru ce faci? Sau când nu poți dormi nici cu medicamente f tari..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Tratament Zeldox
- 18teama de a manca sau depresie?
- 14destul de des ma trezesc foarte depresiva
- 480Serotonina, Dopamina si Noradrenalina - tratarea depresiei...
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 1Depresie sau tristete?
- 55Cazul Madalina Manole; depresie/fatalitate?
- 5Atac de anxietate si depresie
- 56despre depresie... cum ati scapat de ea?
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 9Ajutati-ma, nu stiu cum sa-mi ajut iubitul?e un tip depresiv!
- 17Depresie sau atac de panica?
- 8Depresia poate fi tratata fara medicamente?
- 5Consum cocaina de 3 ani... vreau sa traiesc atat!
- 67depresie ajutor!
- 8Tata internat la psihiatrie si nu stim ce exact ce are si mai ales daca se poate remedia
- 0Amitriptilina -cat de eficienta este in tratarea depresiei?
- 4Singur, trist, bolnav
- 16Depresie insotita de atacuri de panica
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: