Depresie rezistenta
Buna ziua sunt diagnosticat cu depresie severa de 20 de ani, am luat o gama larga de antidepresive cu rezultat partial, m- a poate indruma cineva la un psihiatru bun in Bv, simt ca nu mai rezist, in prezent iau mirzaten 30 mg seara, 1 doxepin seara, alprazolam seara, iar ziua 1 doxepin dim, 0, 5 g alprazolam dim, la pranz identic dim. Multumesc
4 comentarii
Bună ziua, aţi avut parte cumva de o intervenţie psihologică până în momentul de faţă?
Buna seara, da am participat la cateva sedinte in anul 1999 si am nimerit la un bun psiholog d-na marton la Sacele.
psihoterapia s-a rafinat mult din anul 1999. Sunt convins că aţi beneficia mai mult din urma unui tratament validat ştiinţific, chiar şi online.
Alooo! Domnii psihologi, știți ce înseamnă când medicamentele nu mai fac față???? Credeți că face fata psihoterapia??? Aia o faci când ești pe linia de plutire.. Când nu te poți concentra la nici un mesaj pe tel, când tot e negru ce faci? Sau când nu poți dormi nici cu medicamente f tari..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 19Dureri de cap de trei luni
- 14Fizic sau psihic?
- 41Depresie anxioasa
- 5Sufar de depresie de vreo 5 ani...nu pot manca normal
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 6tranxen da dependenta?
- 5cum ati scapat de depresie si anxietate?
- 6Caracteristica a depresiei sau schizofrenica ?
- 12Sindrom anxios depresiv
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 4M-am afundat intr-o tristete teribila de cand fiul meu s-a instrainat de familie
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 3depresie majora mi s-a dat serlift si orfiril...
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 23Nu mai am sentimente! E de la depresie?
- 21Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 20Am nevoie de atatea medicamente?
- 2Depresie
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: