Depresie rezistenta
Buna ziua sunt diagnosticat cu depresie severa de 20 de ani, am luat o gama larga de antidepresive cu rezultat partial, m- a poate indruma cineva la un psihiatru bun in Bv, simt ca nu mai rezist, in prezent iau mirzaten 30 mg seara, 1 doxepin seara, alprazolam seara, iar ziua 1 doxepin dim, 0, 5 g alprazolam dim, la pranz identic dim. Multumesc
4 comentarii
Bună ziua, aţi avut parte cumva de o intervenţie psihologică până în momentul de faţă?
Buna seara, da am participat la cateva sedinte in anul 1999 si am nimerit la un bun psiholog d-na marton la Sacele.
psihoterapia s-a rafinat mult din anul 1999. Sunt convins că aţi beneficia mai mult din urma unui tratament validat ştiinţific, chiar şi online.
Alooo! Domnii psihologi, știți ce înseamnă când medicamentele nu mai fac față???? Credeți că face fata psihoterapia??? Aia o faci când ești pe linia de plutire.. Când nu te poți concentra la nici un mesaj pe tel, când tot e negru ce faci? Sau când nu poți dormi nici cu medicamente f tari..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 6pot scapa de dependenta de medicamente de la psihiatru?
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 45depresie, anxietate, palpitatii la inima
- 5boala digestiva sau reactii adverse de la antidepresive?
- 5DESPRESIE
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 2tulburare anxioasa si depresie bipolara
- 6tranxen da dependenta?
- 9Ajutati-ma, nu stiu cum sa-mi ajut iubitul?e un tip depresiv!
- 1depresie post operatorie?
- 7recomandare: tratament pt depresie
- 16Nu mai suport!
- 8Tata internat la psihiatrie si nu stim ce exact ce are si mai ales daca se poate remedia
- 4suspect depresie
- 13depresie, cred
- 11Depresie
- 15Depresie severa 1 an
- 1Ce inseamna auto sabotarea in depresie?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: