Depresie rezistenta
Buna ziua sunt diagnosticat cu depresie severa de 20 de ani, am luat o gama larga de antidepresive cu rezultat partial, m- a poate indruma cineva la un psihiatru bun in Bv, simt ca nu mai rezist, in prezent iau mirzaten 30 mg seara, 1 doxepin seara, alprazolam seara, iar ziua 1 doxepin dim, 0, 5 g alprazolam dim, la pranz identic dim. Multumesc
4 comentarii
Bună ziua, aţi avut parte cumva de o intervenţie psihologică până în momentul de faţă?
Buna seara, da am participat la cateva sedinte in anul 1999 si am nimerit la un bun psiholog d-na marton la Sacele.
psihoterapia s-a rafinat mult din anul 1999. Sunt convins că aţi beneficia mai mult din urma unui tratament validat ştiinţific, chiar şi online.
Alooo! Domnii psihologi, știți ce înseamnă când medicamentele nu mai fac față???? Credeți că face fata psihoterapia??? Aia o faci când ești pe linia de plutire.. Când nu te poți concentra la nici un mesaj pe tel, când tot e negru ce faci? Sau când nu poți dormi nici cu medicamente f tari..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Rivotril si Efexor pentru depresie
- 4RMN cocludent sau nu?
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 4primavara, fierea si starile depresive
- 4depresie foarte accentuata
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 50depresia si anti-depresivele
- 3durere de cap, nervozitate, depresie
- 6tranxen da dependenta?
- 32Depresie sau altceva?
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 12Sindrom anxios depresiv
- 1Magneziu in stari depresive
- 13Nu-mi revin nicicum
- 24depresie anxioasa cu somatizari
- 5Azi deprimat, miine OK ?
- 7paxil sau cipralex? care e mai bine tolerat?
- 2Depresie
- 7Depresie severa cronica
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: