Depresie sau altceva?
Ce ego, este revolta impotriva idiotiei si a imposturii.
Poate daca te mai uiti prin profilul meu ai sa intelegi la ce ma refer.
Poate daca te mai uiti prin profilul meu ai sa intelegi la ce ma refer.
Germont, eu nu cred ca poti iesi din depresie doar schimband alimentatia. Deja cand ai atata vointa cat sa calculezi fiecare chestie pe care o mananci, nu mai esti in depresie. Un om deprimat este lipsit de vointa si motivatie.
In plus, fiecare organism are felul lui de a reactiona la alimente, din cauza asta nici nu exista o dieta de slabire care sa functioneze la toata lumea. Exista niste linii de ghidare cu care poti sfatui oamenii dar nu inseamna ca sint idioti sau retardati daca organismul lor e diferit si raspunde altfel decat al tau.
Eu incerc sa ma feresc de dulciuri, grasimi si alimente conservate dar mananc paine si paste din cereale integrale. Greutatea ramane constanta, si asta cu o viata destul de sedentara.
In plus, fiecare organism are felul lui de a reactiona la alimente, din cauza asta nici nu exista o dieta de slabire care sa functioneze la toata lumea. Exista niste linii de ghidare cu care poti sfatui oamenii dar nu inseamna ca sint idioti sau retardati daca organismul lor e diferit si raspunde altfel decat al tau.
Eu incerc sa ma feresc de dulciuri, grasimi si alimente conservate dar mananc paine si paste din cereale integrale. Greutatea ramane constanta, si asta cu o viata destul de sedentara.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36e depresiv
- 15cum se poate trata anxietatea??-
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 14destul de des ma trezesc foarte depresiva
- 7Am nevoie de ajutor! De la psihilogi in special..
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 0Posibila depresie? Sau atac de panica?
- 3impotriva depresiilor un tratament inofensiv - ceva nou si sigur
- 3Suspiciune sectiune nerv median AB stang
- 4zyprexa si 5htp
- 2Depresie?
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 25Depresia reactiva si depresia endogena
- 2Cei care luam antidepresive ne putem vacina impotriva covid?
- 10Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 3Depresie pe fond dizarmonic
- 3Anxietate sociala, Distonie, Derealizare/Depersonalizare
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: