Depresie sau altceva?
Ce ego, este revolta impotriva idiotiei si a imposturii.
Poate daca te mai uiti prin profilul meu ai sa intelegi la ce ma refer.
Poate daca te mai uiti prin profilul meu ai sa intelegi la ce ma refer.
Germont, eu nu cred ca poti iesi din depresie doar schimband alimentatia. Deja cand ai atata vointa cat sa calculezi fiecare chestie pe care o mananci, nu mai esti in depresie. Un om deprimat este lipsit de vointa si motivatie.
In plus, fiecare organism are felul lui de a reactiona la alimente, din cauza asta nici nu exista o dieta de slabire care sa functioneze la toata lumea. Exista niste linii de ghidare cu care poti sfatui oamenii dar nu inseamna ca sint idioti sau retardati daca organismul lor e diferit si raspunde altfel decat al tau.
Eu incerc sa ma feresc de dulciuri, grasimi si alimente conservate dar mananc paine si paste din cereale integrale. Greutatea ramane constanta, si asta cu o viata destul de sedentara.
In plus, fiecare organism are felul lui de a reactiona la alimente, din cauza asta nici nu exista o dieta de slabire care sa functioneze la toata lumea. Exista niste linii de ghidare cu care poti sfatui oamenii dar nu inseamna ca sint idioti sau retardati daca organismul lor e diferit si raspunde altfel decat al tau.
Eu incerc sa ma feresc de dulciuri, grasimi si alimente conservate dar mananc paine si paste din cereale integrale. Greutatea ramane constanta, si asta cu o viata destul de sedentara.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Exercitii fizice
- 7Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 39Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 6Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 9Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata