Depresie sau altceva?

32 comentarii 1 2
0
02-11-2010, ora 18:51
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Ce ego, este revolta impotriva idiotiei si a imposturii.
Poate daca te mai uiti prin profilul meu ai sa intelegi la ce ma refer.
0
02-11-2010, ora 21:19
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Germont, eu nu cred ca poti iesi din depresie doar schimband alimentatia. Deja cand ai atata vointa cat sa calculezi fiecare chestie pe care o mananci, nu mai esti in depresie. Un om deprimat este lipsit de vointa si motivatie.
In plus, fiecare organism are felul lui de a reactiona la alimente, din cauza asta nici nu exista o dieta de slabire care sa functioneze la toata lumea. Exista niste linii de ghidare cu care poti sfatui oamenii dar nu inseamna ca sint idioti sau retardati daca organismul lor e diferit si raspunde altfel decat al tau.
Eu incerc sa ma feresc de dulciuri, grasimi si alimente conservate dar mananc paine si paste din cereale integrale. Greutatea ramane constanta, si asta cu o viata destul de sedentara.
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul