depresie si alte simptome ciudate...

12-05-2011
alex.adrian
Nu este medic/terapeut
alex.adrian
salut...ma numesc Alex am 16 ani...acm 6 luni am avut o depresie...am luat 2 luni tratament...in timpul tratamentului ma gandeam numai la boala...dupa ce am terminat miam revenit nu prea ma mai gandeam...dar de o luna simt ca inebunesc...vorbesc urat...pofta de mancare nu prea am...stau numai in casa...nam chef de nimic...ma enervez repede..mie frica sa nu inebunesc...uit repede...dar ceea ce ma ingrijoreaza este ca am niste simptome ciudata...nustiu cand stau cu cineva de vorba parca mi vine sa ii dau cu ceva in cap...sincer nustiu ce sa ma mai fac.sunt disperat...am o frica in mine...stau si mult la pc..astept un sfat...VA multumesc!
5 comentarii
0
12-05-2011, ora 17:48
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
E evident că trebuie să te duci la un psihiatru. Presupun că tratamentul ţi l-a dat un medic specialist, nu? L-ai intrerupt tu? Pentru că, de regulă, în cazul depresiilor uşoare, se iau medicamente pe o perioadă de cel puţin 6 luni, dupa care vede psihiatrul ce e de făcut în continuare. Vorbeşte cu părinţii şi programează-te la un consult de-acum. Durează cam o lună până îţi vine rândul. Sau, în funcţie de intensitatea sentimentului de-a lovi pe cineva, poţi să te duci şi la Urgenţe.
0
12-05-2011, ora 18:01
alex.adrian
Nu este medic/terapeut
alex.adrian
da de la un doctor specialist.poi mia dat 2 luni tratament si a zis ca dupaia o sami revin singur..inainte nu aveam simptimele astea...sa dau la cineva in cap..dintr-o data mia venit..va multumesc pt sfat...multa sanatate@
0
12-05-2011, ora 19:54
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Si eu cred ca trebuie sa mergi cat mai repede la un consult psihiatric. Sunt atatea clinici in Bucuresti, ca te poti programa in orice zi, nu e nevoie sa astepti. Exista si varianta sa te duci la Camera de Garda de la Spitalul Obregia; cu un bilet de trimitere de la medicul de familie, te poti prezenta in orice zi.
E prea putin un tratament de 2 luni.
0
12-05-2011, ora 20:08
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
Cum spune si Doamna Doctor, neaparat sa mergi la un medic psihiatru; nu e de joaca cu asemenea boli mai ales la varsta ta.
0
12-05-2011, ora 20:33
alex.adrian
Nu este medic/terapeut
alex.adrian
bine va multumesc mult...MULTA SANATATE
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul