deranj-gat...
Dupa o tusa-(raceala)dupa tretament am ramas cu o suparare -deranj in gat parca mi-a ramas ceva in gat ma obliga sa tusesc ca sa eliminconcluzie e enervant... as vrea o explicatie -un tratament...?! Acum beau ceai de podbal sper sa fie bine. Multumesc.
2 comentarii
Buna seara. De aproape10 zile am o senzatie de 'nod in gat'. Am avut o raceala destul de puternica. Am fost la dr, am urmat tratamentul si fipa am inceput sa am aceasta senzatie. Cel mai ciudat e faptul ca daca nu ma gandesc sau sunt preocupata cu ceva, aceasta dispare si apare foar daca imi aduc aminte si incep sa ma gandesc la ea. Sa fie oare pe fond nervos, trebuie sa adaug si faptul ca de 3 luni nu am servici si dituatia ma streseaza f tare.
Daca este vreun cadru medical disponibil, va rog sa imi spuneti o parere. Ce sa fac? Simt ca inebunesc din cauza stresului. Va multumesc anticiipat.
Daca este vreun cadru medical disponibil, va rog sa imi spuneti o parere. Ce sa fac? Simt ca inebunesc din cauza stresului. Va multumesc anticiipat.
Am dedus singura-intuitie ca dupa raceala, ca am ramas cu acest nod an gat, deranj ca e stresant defapt nu mi-a trecut de tot-era anca expectoratie ramasa care trebuia eliminata, defapt organismul lucreaza. Am luat si recomand ceai de podbal infuzie doua cani pe si si dupa vreo 20 de zile mi-a trecut.atata tot, Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45simt ceva in gat
- 17nu pot inghiti
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 124os de peste
- 8In permanenta imi curg secretii galbui pe gat
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 168despre flegma
- 10am o problema cu gatul de ani de zile
- 6Metoclopramid - Efect advers: gat stramb (torticol gat)
- 8de aproximativ o luna am dureri in gat (dupa o raceala puternica)
- 9Rana in gat
- 8Am expectorat niste bilute din gat. Ce poate fi?
- 3Ma doare gatul, simt ceva in gat si ma ustura.
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 4probleme mari gat
- 5Problema grava cu gatul
- 3desi operata de amigdale continui sa fac puroi in gat
- 10mi se ridica din gat pe perete pana sus ca o limba. Ce poate fi?
- 2Pete albe in gat (cred)
- 2Disconfort între mandibula si tiroida
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: