Despre schizofrenie afectiva. Urgent!
Eu regret ca am piedut destul timp biciuind un cal mort. Recte, poate va mai trebui sa te nasti de inca 3 ori pana sa intelegi ce am scris in primele posturi sau in topicul cu dieta.
Pacat de creierul primit pe inventar ca functional si de destinele distruse sub asistenta plina de compasiune si in egala masura revolta, a celor "sanatosi" :)
Desigur, in mod surprinzator zarurile pot cadea altfel, Dumnezeu are caile sale, nestiute de nimeni...
Pacat de creierul primit pe inventar ca functional si de destinele distruse sub asistenta plina de compasiune si in egala masura revolta, a celor "sanatosi" :)
Desigur, in mod surprinzator zarurile pot cadea altfel, Dumnezeu are caile sale, nestiute de nimeni...
eu cred ca germont este un tip foarte haios si cu un IQ destul de bogat in comparatie cu domnisoara autoare a postarii care a uitat limba romana peste hotare., ceea ce este trist si ne violenteaza ochii cu toate cratimele puse total aiurea.apreciez studiile si constatarile facute de germont in privinta bolii pe care o are, ceea ce este foarte mare lucru, pt ca rar un bolnav de schizofrenie face ceva pentru el din proprie vointa...intr-adevar, Dumnezeu este mare! Germont, rad pe burta la postarile tale...mi te si imaginez pufaind cand vezi majusculele:))))
Suferinta m-a ghidat. Si toti vom ajunge mai devrewme sau mai tarziu la acelasi adevar, indiferent cat de intortocheat va fi drumul.
TOTI am trecut sau vom trece prin faze similare la un moment dat in viata... Nu opti decat sa incerci sa dai o mana de ajutor (daca esti sigur ca ai cu ce sa ajuti) si apoi sa iti vezi de treaba, poate ca deja am exagerat, fiecare om avand destinul sau.
@atardefm, multumesc pentru intelegere si sustinere!
TOTI am trecut sau vom trece prin faze similare la un moment dat in viata... Nu opti decat sa incerci sa dai o mana de ajutor (daca esti sigur ca ai cu ce sa ajuti) si apoi sa iti vezi de treaba, poate ca deja am exagerat, fiecare om avand destinul sau.
@atardefm, multumesc pentru intelegere si sustinere!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 196schizofrenie.manifestari
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 33am fost dagnosticat cu tulburare schizoafectiva
- 8frica persistenta!
- 43In Romania se practica terapia ortomoleculara cu niancina pt tratarea schizofreniei?
- 6dementa sau schizofrenie?
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 3Schizofrenic caut medic bun
- 1Schizofrenie - ce parere aveti despre Doctorul Bogdan Eduard Petrachi de la Obregia?
- 6referate necesare pentru pensieinvaliditate de la schizofrenie
- 0Schizofrenie grup suport
- 0Cum sa reușești să ai o cariera in domeniul medical având și schizofrenie?
- 12Daca am schizofrenie mă primește la facultatea de Biologie?
- 3Dieta sănătoasă ajuta in schizofrenie?
- 20Schizofrenie si depresie - se schimba diagnosticul?
- 0Educativ - Persoane care s-au filmat in timpul unor episoade psihotice din schizofrenie
- 1Gânduri care răspund la alte gânduri, de parcă mi-ar fi inserate în cap
Mai multe informații despre: Schizofrenia Tulburare schizoafectiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: