Despre stres-apecte

52 comentarii 1 2
0
31-10-2011, ora 19:30
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Nu exista nici o trimitere la faptul ca eu as dezavua Zyprexa, dimpotriva, o repet, m-a scos dintr-o depresie urata, foarte grea, insuportabila, in cateva saptamani(primele semne de revenire au fost cam dupa 5 zile), impreuna cu alte antidepresive...Da, Zyprexa predispune la ingrasare, dar eu eram si asa intr-o scadere dramatica in greutate, cu inapetenta nervoasa, aproape anorexie nervoasa.Intr-adevar, cu sport, cu miscare, cu dieta, nu se produc cresteri in greutate, aveti dreptate.
Acuma mai am si eu o intrebare, pe cine am suparat si ce contradictie exista in spusele mele, pe the-eye sau pe Germont(ultimul fiind un maestru al farselor, astfel incat a prezentat pe forum, public, o parare personala si privata a unui domn, caruia probabil i-a soptit otravit la ureche cum ca este un prieten).Pai se face, coane Rica?
Nu ma obosesc sa caut acum postul, ar fi o nebunie sa caut prin tot formulul, dar probabil ca activitatea pe forum e singura ocupatie a lui Germont, altfel nu inteleg cum de analizeaza fiecare cuvant, astfel incat sa-l deturneze de la sensul lui firesc...
The-eye, aveti perfecta dreptate, si imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva!
Germont, daca mi s-ar recomanda, as lua din nou Zyprexa, fara nici o teama, si inca ceva, nu eu l-am scos, medicul a hotarat asta!
0
31-10-2011, ora 19:34
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Asa ca stimabile Germont, lasa-ne, lasa-ne.
0
31-10-2011, ora 19:56
bleuceu elena
Nu este medic/terapeut
bleuceu elena
corectarea titlului"Despre stres-aspecte"
0
31-10-2011, ora 20:15
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Pulberedestele, nu e cazul sa va cereti scuze, ma refeream la Germont, la doamna k.v si la inca cativa care activeaza mai putin decat cei doi pe acest forum, dar sunt tot atat de indignati si total impotriva medicatiei psihotrope.
0
31-10-2011, ora 21:13
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@ Germont

O dai inainte cu boala celiaca si tu nici macar nu ti-ai facut testele. Fati-le si dup-aia mai stam de vorba! Citesti niste chestii pe internet si nici macar nu stii cum sa le digeri. Deocamdata fabulezi, stimabile! Vezi sa nu fie tot din cauza bolli...
0
01-11-2011, ora 05:02
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
The eye

Eu nu mai am ce afla in plus in aceasta directie. Inainte sa tin dieta ma simteam ingrozitor, eram sinucigas, chiar am avut 2 episoade de colaps in care am fost la un pas de moarte: toate s-au finalizat cu abdomen balonat si constipatie accentuata + stare psihotica pe care am mai descris-o. In schimb voi ati putea sa aflati despre intestinul permeabil caracteristic bolii celiace acute si respectiv latente (fara markeri serologici pozitivi).

Am stat pana la ora asta ca sa citesc ceva de genul asta:
-----------*

pornind de la un articol care afirma ca Toxoplasma influenteaza cultura umana. Toate astea imi erau complet inaccesibile inainte. As vrea sa pot sa impartasesc cuiva bucuria ca in sfarsit reusesc sa asimilez eficient informatii noi si valoroase, dar se pare ca deocamdata nu rezonez cu prea multa lume.

Ce pot sa zic ? Se pare ca avem fiecare calatoria noastra. Daca va place sa va considerati bolnavi din cauze genetice... va doresc succes pe filiera asta. Cand va treziti din 'somn' va rog sa ma anuntati.

(*modificat de admin)
0
01-11-2011, ora 08:15
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Am preferat etimologia cuvantului, pentru ca mi se pare mai aproape de adevar, inainte de a va apuca sa corectati-un gest gratuit-stiti despre ce e vorba?Credeti ca as folosi asa, de florile marului, expresia originala?Stiti de unde vine si ce inseamna si ce greu a fost descoperita?Pentru ca stressul este o descoperire stiintifica deosebit de importanta si nu a aparut din neant.Nu mai vreau sa polemizez, dar tot mi se ofera ocazia, ca sa fac, sa tac, dand impresia unui incult?
0
01-11-2011, ora 17:31
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Reishi plus, un aliat impotriva cancerului


Doamne fereste sa te imbolnavesti de cancer, dar daca totusi ai fost diagnosticat cu aceasta boala, atunci exista si remedii. Fie ca vrei sa tratezi sau vrei sa previi, Reishi plus devine un supliment esential in preventia si lupta impotriva cancerului. Dar haideti sa vedem de ce este atat de bun si ce semnifica cu adevarat acest produs miracol al secolului nostru.
Reishi este o ciuperca miraculoasa, extrem de rara, cunoscuta de mii de ani in Extremul Orient pentru eficienta intr-o gama foarte mare de afectiuni. Este cea mai faimoasa ciuperca medicinala din lume, fiind numita 'ciuperca nemuririi', 'marele protector imunitar, spiritual si mental'. Cercetarile stiintifice din ultimele decenii au confirmat aceste aprecieri. Autoritatile japoneze au inclus ciuperca Reishi in lista oficiala de produse pentru tratarea cancerului.
Recomandat ca :
- antitumoral (stimuleaza macrofagele, celulele natural ucigase NK, induce apoptoza, inhiba angiogeneza, creste rata de folosire a oxigenului, inhiba metastazele, creste productia de interleukine si TNF - factorul de necroza tumorala)
- micsoreaza durerile in cancer
- protejeaza organismul in chimio si radioterapie
- adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar)
- antioxidant (reduce actiunea radicalilor liberi, impiedica peroxidarea lipidica)
- regleaza echilibrul acido-bazic (alcalinizant)
- creste energia Qi, energia vitala care sustine intregul organism
- imunomodulator (regleaza sistemul imunitar) - se administreaza in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie), dar si in stari cu deficit de imunitate - creste nivelul imunoglobulinei IgA (protejeaza mucoasele), IgG (cea mai importanta imunoglobulina din corp, neutralizeaza toxinele si microbii din sange si limfa) si IgM (distruge bacteriile)
- regleaza tensiunea arteriala
- reduce nivelul glicemiei (imbunatateste functiile pancreasului si creste sensibilitatea la insulina)
- detoxifiant si hepatoprotector (induce productia de interferon endogen, scade transaminazele, reduce fibroza hepatica si in ciroza alcoolica)
- detoxifiant si drenor limfatic
- antialergic (inhiba productia de histamina)
- antiviral (virusul Epstein Barr, HIV, HPV, virusul hepatic B, C, gripal, herpetic, suprima durerile postherpetice)
-mentine echilibrul hormonal, stimuleaza glandele suprarenale (in stres, depresie)
-neuroregenerator, imbunatateste memoria, somnul, calmeaza, echilibreaza spiritual
-reduce edemele pulmonare, infectiile respiratorii
-tonic cardiovascular (accidente cerebrovasculare, insuficienta coronariana, infarct miocardic, flebite, hemoroizi)
-inhiba agregarea plachetara (coagularea sangelui)
-hipocolsterolemiant (inhiba sinteza colesterolului)
-relaxeaza sistemul muscular
-protector gastric si duodenal
-protejeaza uterul (impiedica formarea fibroamelor uterine).
Antitumoral
-Anticancerigen
-Adaptogen
-Imunomodulator
-Cancer
-Hepatita
-Ciroza
-Sanatatea Generala

-Ciuperca Japoneza Reishi (Ganoderma Lucidum) contine cateva sute de elemente active cu efecte asupra sistemului imunitar care fac din ea o ciuperca medicinala de exceptie.
-Pe langa proteine, vitamine si aminoacizi, polizaharide, triterpene, acizi grasi si alcaloizi,
-Reishi este bogata in diferite forme de beta-glucani (1, 3D si 1, 6D), binecunoscuti pentru efectele lor anticancerigene si imunomodulatoare.
-Ganoderma este de asemenea bogata in Germaniu Organic (GE-132) care mareste de pana la 1, 5 ori nivelul de oxigen din sange.
-Germaniul Organic este probabil cel mai important microelement util in lupta impotriva cancerului.

-Fiind un excelent transportator de oxigen intracelular conduce la deteriorarea si moartea celulelor canceroase deoarece acestea nu pot metaboliza cantitati mari de oxigen. In acelasi timp, germaniul organic inbunatateste functiile limfocitelor BsiT, stimuleaza productia de interferon proprie a organismului, creste imunitatea si este un antioxidant major cu bune proprietati antitumorale.
-Denumita si Ciuperca Minune, Ganoderma a devenit un remediu alternativ de preferinta atat pentru doctorii naturisti cat si pentru cei care se intereseaza personal de sanatatea lor.
-Capacitatea ei de a preveni si de a trata cancerul si alte probleme legate de sistemul imunitar si sanatatea generala au condus la recomandarea ei nu numai in scop terapeutic dar si in scop preventiv.
-Japonia a inclus aceasta ciuperca in lista tratamentelor contra cancerului intru-cat s-a dovedit ca poate: inhiba angiogeneza, inhiba metastazarea, induce apoptoza (moartea celulelor canceroase).
-Dar efectele benefice ale ciupercii Reishi nu se opresc la cancer.
-Are efecte pozitive asupra circulatiei sanguine, asupra colesterolului si glicemiei.
-Actioneaza protector la nivelul celulei hepatice, ajuta la echilibrarea hormonala, contribuie la regeneraarea celulelor nervoase, are efect detoxifiant etc.
-De aceea ciuperca Reishi este considerata o minune in tratamentele naturiste.

-ACTIUNE:
-Tonifiaza si restabileşte funcţiile organelor slăbite: inima, ficat, stomac, plămani, rinichi
-Micsoreaza tumorile
-Moduleaza sistemul imunitar
-Elimina toxinele şi creşte capacitatea de rezistenţă la îmbolnăvire
-Intarzie procesul de imbatranire
-Ofera protectie si tratament alternativ pentru cazurile de iradiere (fie accidentala fie terapeutica)
Indicatii:
-antitumoral (stimuleaza macrofagele, celulele natural ucigase NK, induce apoptoza, inhiba angiogeneza, creste rata de folosire a oxigenului, inhiba metastazele, creste productia de interleukine si TNF - factorul de necroza tumorala);
-micsoreaza durerile in cancer;
-protejeaza organismul in chimio si radioterapie;
-adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar);
-antioxidant (reduce actiunea radicalilor liberi, impiedica peroxidarea lipidica);
-regleaza echilibrul acido-bazic (alcalinizant);
-creste energia Qi, energia vitala care sustine intregul organism;
-imunomodulator (regleaza sistemul imunitar) - se administreaza in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie), dar si in stari cu deficit de imunitate;
-creste nivelul imunoglobulinei IgA (protejeazs mucoasele), IgG (cea mai importanta imunoglobulina din corp, neutralizeaza toxinele si microbii din sange si limfa) si IgM (distruge bacteriile);
-regleaza tensiunea arteriala;
-reduce nivelul glicemiei (imbunatateste functiile pancreasului si creste sensibilitatea la insulina);
-detoxifiant si hepatoprotector (induce productia de interferon endogen, scade transaminazele, reduce fibroza hepatica si in ciroza alcoolica);
-detoxifiant si drenor limfatic;
-antialergic (inhiba productia de histamina);
-antiviral (virusul Epstein Barr, HIV, HPV, virusul hepatic B, C, gripal, herpetic, suprima durerile postherpetice);
-mentine echilibrul hormonal, stimuleaza glandele suprarenale (in stres, depresie);
-neuroregenerator, imbunatateste memoria, somnul, calmeaza echilibreaza spiritual;
-reduce edemele pulmonare, infectiile respiratorii;
-tonic cardiovascular (accidente cerebrovasculare, insuficienta coronariana, infarct miocardic, flebite, hemoroizi);
-inhiba agregarea plachetara;
-hipocolsterolemiant (inhiba sinteza colesterolului);
-relaxeaza sistemul muscular;
-protector gastric si duodenal;
-protejeaza uterul (impiedica formarea fibroamelor uterine);
Contrandicatii: Nu se administreaza copiilor mici, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu sensibilitate la ciuperci.
Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.
Japonia a inclus aceasta ciuperca in lista tratamentelor contra cancerului intru-cat s-a dovedit ca poate : inhiba angiogeneza, inhiba metastazarea, induce apoptoza (moartea celulelor canceroase). Dar efectele benefice ale ciupercii Reishi nu se opresc la cancer. Are efecte pozitive asupra circulatiei sanguine, asupra colesterolului si glicemiei, asupra procesului de inbatranire a organelor interne. Actioneaza protector la nivelul celulei hepatice, ajuta la echilibrarea hormonala, contribuie la regeneraarea celulelor nervoase, are efect detoxifiant etc. De aceea ciuperca Reishi este considerata in Japonia drept o minune a tratamentelor naturiste.
DE CE ESTE BINE SA SE ASOCIEZE VITAMINA C ? Polizaharidele sunt alcatuite dintr-un mare numar de componente moleculare -milioane de atomi- si aceasta creaza dificultati de asimilare in organism. Vitamina C are proprietatea de a converti Polizaharidele in oligoglucan care este usor absorbit de catre organism. Oligoglucanul activeaza macrofagele care trigereaza sistemul imunitar. Macrofagele devoreaza orice organisme straine din corp.
Ling Zhi este de asemenea cunoscuta sub denumirea de Red Reishi (Reishi Rosie)
ADMINISTRARE : Oricine poate sa administreze 1 capsula de REISHI pe zi pentru a-si intretine sanatatea la parametrii optimi.
Preventie si Intretinere : 1-2 capsule pe zi intre mese minimum de 3-4 ori pe saptamana.
Tratament cancer singura sau asociata cu alte protocoale anticancerigene : 2-6 capsule pe zi administrate intre mese (de exemplu : dimineata si dupa-amiaza).
Pentru cazuri mai grave se poate mari dozajul pana la 9 capsule/zi sau chiar 12 in primele 2-3 zile urmat de 9/zi
NOTA IMPORTANTA : in cazurile cancerelor avansate Doctorul Japonez Fukumi Morishige care lucreaza curent la Institutul pentru Stiinta Medicina Linus Pauling recomanda in unele cazuri asocierea cu doze mari de Vitamina C
Tumora la creier: 4-6 capsule/zi. Durata : minimum 2 luni
Cancer la plaman:4-6 cps/zi. Durata : minimum 6 luni
Cancer avansat la san : se incepe cu 6 cps/zi si se mareste doza pana la 12 cps/zi. + 10 g/zi Vitamina C. Durata: 2-3 luni
Cancer la rectum raspandit pana la ficat : 4-6 capsule/zi. Durata: minimum 6 luni
Cancer la pancreas : 6 cps/zi + 30g/zi Vitamina C : Durata: 6 luni· Hepatita : 3-6 cps/zi + 6g/zi de Vitamina C timp de 2-3 luni. Dupa remisie, intru-cat hepatita este o boala cronica se continua cu o doza de intretinere de 1 cps/zi Reishi + 2-3g/zi Vitamina C.
PROPRIETATILE MEDICALE ALE GANODERMEI
1.Polizaharide:
- întaresc sistemul imunitar,
- echilibreaza nivelul glucidelor în sistemul sanguin,
2.Germaniu organic:
- creşte nivelul oxigenului din sistemul sanguin,
- anti-oxidant specific ce reduce radicalii liberi şi efectele secundare ale câmpului electromagnetic,
- echilibreaza functionarea moleculelor din preajma celulelor canceroase,
3.Adenozine:
- reduce colesterolul şi grasimile,
- împiedica fragmentarea placilor care pot produce blocaje în sistemul sanguin,
- uşureaza circulatia sângelui în vasele blocate de depuneri de grasimi şi lipide,
- echilibreaza rata metabolica şi revitalizeaza corpul,
4.Triterpenoide:
- întareşte sistemul digestiv,
- construieşte protectia împotriva alergiilor,
- reduce colesterolul şi continutul de substante grase,
5.Esenta ganodermica:
- trateaza problemele pielii,
- da stralucire tenului şi catifeleaza pielea,

Cum actioneaza Ganoderma?
Efectele Ganodermei asupra organismului parcurg 5 etape:
1.Evaluarea starii de sanatate (1-30 de zile)
Ganoderma ajuta la depistarea bolilor şi toxinelor ascunse în corp şi actioneaza pentru reglarea functiilor organismului. În timpul acestui proces corpul va prezenta simptome cunoscute ca reflexii. Aceste reactii nu constituie efecte secundare ci ne ajuta sa identificam zona cu probleme. Acesta este efectul de evaluare a starii de sanatate.
2.Purificarea-detoxifierea (1-30 saptamâni)
Ganoderma este cunoscuta ca maestru al eliminarii toxinelor datorita capacitatii sale de eliminare a excesului de acid uric, acid lactic, colesterol, depozite de grasime, celule moarte şi toxine acumulate în organism. Toxinele circula prin sistemul sanguin şi sunt eliminate (cu ajutorul rinichilor şi ficatului) prin urina, scaun, dar şi prin transpiratie, eczeme pe piele, sputa şi mucus.
3.Reglarea (1 - 12 luni)
In timpul procesului de vindecare pot fi observate multe reactii. Nu va alarmati caci acesta este semnul ca organismul se vindeca. Daca reactia este prea puternica reduceti doza.
4.Recuperarea (6-24 luni)
Ganoderma va continua sa repare partile afectate ale organismului şi sa fortifice sistemul imunitar pentru a face fata bolilor.Ea va furniza elementele şi vitaminele esentiale pentru o recuperare rapida.
5.Reîntinerirea (1-3 ani)
Scopul fundamental pentru care-i utilizata Ganoderma este mentinerea la nivel optim a functiilor corpului şi reîntinerirea.

Principiile medicale ale Ganodermei:
In urma experimetelor clinice efectuate de dr. Shigeru Yuki s-a dovedit ca Ganoderma îşi datoreaza eficienta proprietatilor sale de baza, adica:
- scade nivelul de colesterol din sânge şi cantitatea de grasimi,
- scade nivelul zaharului din sânge şi reface functiile pancreasului,
- scade nivelul lipidelor şi stabilizeaza membrana celulelor roşii,
- adenozina din Ganoderma scade numarul plachetelor din sânge şi împiedica tromboza,
- îmbunatateşte functia cortexului şi a glandelor determinând mentinerea echilibrului endocrin,
- creşte capacitatea natural de vindecare a organismului, ajuta corpul sa îşi formeze un sistem imunitar puternic,
- împiedica degenerarea celulelor din tesuturi,
- împiedica aparitia senilitatii prin meninerea unei stari de tinerete,
- reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive,
- împiedica degenerarea organelor,
- împiedica aparitia alergiilor datorate antigenelor prin inhibarea celulelor productoare de histamina,
- împiedica şi trateaza cancerul şi inhiba metastaza celulara,
- normalizeaza pâna la împiedicare degenerarea tisulara,
- împiedica moartea subita a pacientilor de cancer, datorata embolismului,
- inhiba tromboza şi lisele trombocitare de pe peretii care înconjoara tesuturile şi elimina blocajele datorate medicatiei anticanceroase, sporeşte efectul acestor medicamente,
- uşureaza durerile provocate de cancer,
(SURSA: eurocafea)
Ganoderma contine mai mult de 200 elemente active care pot fi împartite în trei categorii: 30% dintre ele sunt solubile în apa, 65 % elemente solubile organice şi 5 % elemente solubile volatile.
ATENTIONARE: Intru-cat Reishi poate sa scada glicemia, pacientii cu diabet aflati pe medicatie alopata sau insulina trebuie sa-si monitorizeze nivelul de zahar in sange. Intru-cat Reishi fluidizeaza sangele pacientii cu probleme de sangerari in special cei cu ulcere stomacale hemoragice vor exercita precautie la administrare
Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati -*

Nu am avut timp pt alte comentarii. Citind, mi s-a parut ceva deosebit si de aceea, am pus.

(*modificat de admin)
0
01-11-2011, ora 18:33
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Am mai oftopicarit si eu dar nici cu asa citate imense si paralogice.

chiar nu aveti ce face doamna Bleuciel ? Dati-va singura report si e totul ok.
0
01-11-2011, ora 20:52
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
scopul scuza mijloacele - Mister, nici macar nu am masurat citatul asta cand l-a-m pus ; azi nu a fost nicicum timp pt sinteze; pur si simplu am vrut sa nu pierd ideea; afland intamplator inainte ca leacul asta a scapat pe multi
- Cine stie ? avem unii parinti sau prieteni bolnavi...
0
01-11-2011, ora 22:07
rosueli
Nu este medic/terapeut
rosueli
@Rica Venturiano
Pana si numele userului rezoneaza cu tine. Cum sa nu-nteleg ceea ce explici. Mai rar asa persoana, documentat teoretic si aplicat practic. Pentru mine a fost ceva inedit sa aflu cum s-a rezolvat afectiunea ta, sunt f. linistita ca am remediile la indemana in caz de e necesar. Si toate cate ai expus.
Ma bucur ca am nimerit acest forum.
0
02-11-2011, ora 10:58
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@rosueli

Ce faci, Germoante, te inregistrezi cu mai multe IDuri si te lauzi si iti faci reclama singur pe forum?
0
02-11-2011, ora 15:11
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Cred ca nu e prima data, alter-ego-urile lui sunt ca si jocurile lui pe forum, variatiuni pe aceeasi tema!
0
02-11-2011, ora 16:41
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Intr-adevar, pentru el conteaza foarte mult sa gaseasca adepti care sa tina dieta recomandata de el si care sa-i aprecieze ideile. :)
0
03-11-2011, ora 00:26
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Puteti sa va continuati eternele discutii in pace, Rica a fost suspendat, poza stearsa, urmez eu cea din, , acolitii, , lui.Sper sa nu fie monotone comentariile asa fara nici-un dialog contradictoriu sau alt mod de a vedea lucrurile si totul sa fie in genul, , Eu ma lupt cu o depresie de 20, 30 de ani., , ..., , Tie Cipralexul nu ti-a dat somnolenta?, ,
Pe tot forumul eram trei, cifra benefica, dar daca eram 300 altfel stateau lucrurile, important este sa ramina comentariile.
0
03-11-2011, ora 12:35
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Eu nu vad ca a fost suspendat Germont. Sau poate vrei sa ne induceti in eroare pentru a scoate in evidenta "importanta" "mesajului" pe care vreti sa-l transmiteti?

Apropos, Germont, se vede de la o posta ca Black Ice are probleme psihice si pe langa faptul ca probabil este intr-adevar medic, este mai mult ca sigur si pacient/a, asa ca nu e are o parere obiectiva pe care sa o dai drept exemplu.
0
03-11-2011, ora 13:16
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
@the-eye

Mie nu-mi arde nici de glume nici de poante, fiind catalogata ca o persoana dura, implicit legica.Ceea ce spun, spun si gata fara tertipuri de doi bani, nu am nici caracter si nici virsta pt asta.De unde stii tu ca Black Ice are probleme psihice?nu m-as mira sa fie induse de medicatie-de fapt asta este marele ei rol in viata omului sa-l faca dependent + "Nemiscat si lipsit lumina"...
0
02-12-2011, ora 17:30
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Germont poate e inaccesibil ( ca intelegere) multora dar este printre putinii care au citit mult si au intuit un adevar fundamental. Mie mi-a luat peste un an sa inteleg ca tot ce spune el este adevarat. Sigur ca lipsesc multe
elemente in sustinerea ipotezelor lui dar cert este ca s-a indreptat pe o cale corecta si buna. Din pacate unii sunt prea imbuibati de medicamente ca sa mai judece lucid.
Poate si eu sunt un alter ego. cine stie ?
0
02-12-2011, ora 18:00
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
O, Irina Toma, imi pare bine sa te regasesc pe aici! Am mai dialogat oarecum, cu vreun an in urma (aveam ca nume Teosophia sau eclectica pe atunci). Chiar mi-am adus aminte de tine cautand ceva pe net. Sper ca esti bine si terapia de care spuneai sa fi avut rezultatele scontate.

In rest, cred ca ne impartim in tabere degeaba. Unora le face bine un tip de terapie, altora nu, e o certitudine ca medicamentele pot fi ajutor de urgenta dar pe termen lung au sigur efecte adeverse, pana la urma sunt "corpuri" straine in organism. Dar sa intrerupi brusc terapie in caz de probleme psihice nu-i decat un soc peste care unii trec, altii nu.
Deci: MASURA in toate.

Numai bine!
0
02-12-2011, ora 20:53
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Buna Eclectica. Ma bucur si eu sa te ' revad'. Sunt bine, avand in vedere ca reusesc sa ma tratez aproape fara medicamente din farmacie. Se stie ca tratamentul medicamentos nu este eficient in afectiunile cronice decat ca masura de urgenta. In rest, mascheaza doar simptomele, oferind iluzia unei stari de subsanatate, pentru unii multumitoare. O terapie a la long, bazata pe nutritie, poate remodela IN TIMP metabolismul, poate reface ordinea interioara si degreva sistemul imun care in aceste cazuri, nu mai face fata luptei cu toxinele.
Putini stiu/ inteleg ca tulburarea bipolara este foarte strans legata de anumite parazitoze care au 'darul ' de a elimina neurotoxine ce in timp distrug creierul, produc demielinizari si alte fenomene specifice.
Schizofrenia este de asemnea rezultatul toxinelor lasate de bacterii si transportate de sange in creier. Atacurile de panica, fobiile de tot felul si majoritatea bolilor psihice is rezultate ale toxinelor. Un sistem imunitar slabit din diverse cauze, nu mai poate sa tina bariera ce protejeaza creierul si incep problemele psihice.
Cred ca nici 80 % dintre pacientii care iau medicatie psihiatrica nu au de fapt nevoie de asta ci ar avea urgenta nevoie de o detoxifiere serioasa, tratament antibacterian si sustinerea sistemului imun, moment in care simptomele psihice ar putea disparea.
Nu e indicat sa opreasca nimeni brusc trat. medicamentos cand are o afectiune psihica dar ar fi bine sa fie indrumat corect si sa nu inceapa un astfel de tratament care nu face decat sa il afunde si mai mult in boala, rapindu-i pe mai departe sansa unei vieti normale.
Ar trebui ca cei care incep o asemnea terapie, sa se gandeasca mult mai bine, sa masoare, sa citeasca mult, sa se informeze si sa experimenteze orice altceva inainte de a lua medicamentele din farmacie. Parerea mea.
0
02-12-2011, ora 20:53
bleuceu elena
Nu este medic/terapeut
bleuceu elena
bounjour.
Parle france?

Cicatricea chimica;explicat gresit.Dansul sa referit la cicatricea intre legaturile microcelulor ;dupa o trauma fizica din cauza stresului, multe din microcelule din creier se umfla si creapa, iar dupa perioada de cateva saptamani ramini cicatrizate finalizate cu un functionalitate nu ca inainte, ele isi fac meseria dar nu in mod corect sanatos.
0
03-12-2011, ora 20:29
bleuceu elena
Nu este medic/terapeut
bleuceu elena
Sa traim fericiti;impreuna cu regimul alimentar.
Dieta si mancare preparat termic(doar cu tratament medicamentos);sa distrugem microcelulele din mancare, sa devina mai si usor de digestirat.
Adaugă un comentariu / răspuns
52 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Stresul din timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului (studiu)
  • Stresul la locul de muncă
  • Cum se reactivează virusul herpetic în condiții de stres
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Cum gestionăm stresul?
  • Stresul financiar ar putea cauza și durere fizică
  • Activitatea creativă reduce hormonii de stres, indiferent de nivelul de îndemânare
  • Ce efecte are stresul de sărbători asupra sănătății fizice și mentale?
  •