Discuții despre Hepatita

44 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
0 mesaje
696 vizite
Interpretare analiza Hepatite
Autor: roxana10
Postat la data: 20-05-2019

Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu interpretarea următoarelor analize. Voi merge si la medic dar am programare abia săptămâna viitoare si sunt putin îngrijorată. Mulțumesc frumos! Antigen hbs - 0.432; Negativ: <0.9 Anticorpi Anti HBs - 633; Ul/L <10 Anticorpi anti hbc - 2.13; Negativ: >1.0 Anticorpi anti-Hcv - 0.075; Negativ: <0.9 TGP...

5 mesaje
3545 vizite
As dori sa stiu daca am Hepatita?
Autor: anamariapop86
Ultimul răspuns: 19-12-2018 09:58, postat de GolbanD

Buna seara. As dori sa imi spuneti cu ce ma confrunt, daca este hepatita A, B sau alte complicatii, as vrea sa imi recomandati un tratament (am fost la medic si mi-a dat lagosa, i-au acest medicament de 2 luni si nu observ nici o schimbare in bine defapt Gama...

8 mesaje
3378 vizite
este o hepatita B sau mai e nevoie de analize ?
Autor: macica
Ultimul răspuns: 25-01-2018 17:02, postat de Florinrob

transaminazele 42 AgHBs pozitiv AntiHBc pozitiv AgHBe negativ Cum le puteti interpreta?

8 mesaje
7429 vizite
care sunt sansele sa ma infectez cu HIV, hepatita?
Autor: marina210
Ultimul răspuns: 03-06-2017 14:29, postat de Aja.

Buna ziua! Am fost astazi la cineva sa-mi puna unghii cu gel, acasa, si in timp ce-mi pilea unghia cu o pila de carton mi-a dat sangele.Care sunt sansele sa ma infectez cu vreo boala avand in vedere ca pilele acelea nu era de unica folosita a mai folosit-o si...

2 mesaje
3032 vizite
hepatita retroactiva sau reactiva toxica
Autor: bogdy23
Ultimul răspuns: 03-03-2016 16:19, postat de Dietetician Acasandr

buna ziua cu boala care o am cat timp trebuie sa tin regim strict si cand voi avea voie sa mananc prajeli cu medicament hepato protector?si cat voi savea voie sa mananc.

2 mesaje
1874 vizite
Am hepatita? Va rog, lamuriti-ma!
Autor: roroana
Ultimul răspuns: 02-07-2015 19:04, postat de Dr. Lacramioara Sint

Va rog sa imi explicati aceste valori. In urma unor transaminaze putin marite, am facut aceste analize. MARKERI BOLI INFECTIOASE. ANALIZE INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM 1. Anti-HCV -Ser Rezultat 0, 16 0.9: Negativ 0.9-1.1: Echivoc 1.1: Pozitiv 2. Antigen HBs -Ser REZULTAT 0, 87 0.9: Negativ 0.9-1.0: Echivoc 1: Pozitiv

0 mesaje
6088 vizite
hepatita retroactiva sau reactiva toxica
Autor: bogdy23
Postat la data: 26-06-2015

buna ziua cu boala care o am cat timp trebuie sa tin regim strict si cand voi avea voie sa mananc prajeli cu medicament hepato protector?si cat voi savea voie sa mananc.

3 mesaje
5258 vizite
Ficat mărit sau hepatita
Autor: mirel24
Ultimul răspuns: 20-01-2015 10:25, postat de mirel24

Glucoza-72, media 75-110. TGP(ALT)-52, media 10-41. Creatinina serica-0, 8, media0.9-1.3. PLT-142 media 150-500. Sunt valori normale?Va rog sa imi spuneti dacă ar trebui sa mă ingrijorez.multumesc.Mirel

2 mesaje
5147 vizite
Boli psihice si hepatita
Autor: Dragos93
Ultimul răspuns: 04-06-2014 19:57, postat de Psihoterapeut Rares

Imi cer mii de scuze ca va deranjez... Sunt un tanar si vreau sa va intreb cu respect o intrebare Daca eu am o idee preconceputa un pic paranoica ca am hepatita sau probleme cu ficatu si iau 'Lagossa' imi poate face rau sau mai rau imi poate provoca hepatita Sa...

2 mesaje
8487 vizite
Hepatita - Proceduri totale :' ? '
Autor: CristianCristian12
Ultimul răspuns: 19-04-2014 11:12, postat de Ioan Covaciu

Am fost diagnosticat cu HEPATITA B, 1 am facut analiza de sange : Antigen HBs - pozitiv Apoi am facut : 2. Antigen HBs cantitativ - 6251, 55 UI/ml -pozitiv Antigen HBe - negativ Anticorpi HBe -pozitiv STGO- 30 u/l (5 -34) STGP - 23 u/l (5-55) 3.Bilirubina 4.Hemoleucograma Acum trebuia sa merg la medic cu rezultatele...

39 mesaje
9270 vizite
transaminaze crescute?
Autor: mirka
Ultimul răspuns: 11-04-2014 16:27, postat de shanti

Imi cer scuze ca insist, dar sunt disperata. Am mai scris un mesaj in legatura cu hepatita C. Il copiez aici. Am 27 de ani, 55 kg., sex feminin. Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajutati. Mi-am facut analizele pentru angajare si mi-au spus ca...

6 mesaje
3103 vizite
Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Autor: anaxor10
Ultimul răspuns: 07-02-2014 18:35, postat de nina03

Buna ziua, Sunt o tanara in varsta de 29 de ani care in trecut, in 2004 a avut o pleurezie masiva stanga. Diagnosticul la externare a fost: pleurezie masiva stanga de etiologe Tbc. Eu aveam 20 de ani atunci, eram plina de viata si cum mi s-a spus ca nu e nimic...

4 mesaje
1831 vizite
Analize hiv, hepatita
Autor: LaviniaPana26
Ultimul răspuns: 01-02-2014 18:57, postat de h1n1

Buna ziua! Am facut analize la 33 de zile de la o posibila infectare, iar rezultatul a fost negativ atat pentru AgHBs cat si pt AntiHCV, dar si pentru HIV 1, 2 - Ag/Ac. Intrebarea mea este cat de concludente sunt aceste analize la 33 de zile? Ar trebui sa mai...

1 mesaje
2693 vizite
Hepatita la copil nou nascut
Autor: andriana_buta
Ultimul răspuns: 30-01-2014 16:02, postat de dr. Ciprian-Laurenti

Buna ziua! va voi fi recunoascatoare daca ma ajutati cu un sfat referitor la problema cu care se confrunta familia mea. Fetita(este nepotica mea) s-a nascut pe 13 ianuarie, cu greutate de 3.8 kg, imediat a fost dusa la sectia de reanimare nou nascuti, unde a stat 2 saptamani, avand la...

2 mesaje
5439 vizite
Hepatita, HIV
Autor: LaviniaPana26
Ultimul răspuns: 30-12-2013 08:56, postat de h1n1

Buna ziua! Acum 3 saptamani am fost la un salon si mi-am facut manichiura. In timpul procedurii, m-am ales si cu o taietura insotita de o mica sangerare provocata de capatul unei pile din plastic. Problema este ca la mai putin de o saptamana de la incident am inceput sa...

1 mesaje
1975 vizite
Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatite virale
Autor: Dacian Purcarita
Ultimul răspuns: 08-08-2013 16:37, postat de Cristian C

IMUHEPTIN- este un preparat cu actiune antivirala asupra hepadnavirusurilor, imunostimulator, stimuleaza formarea alfa interferonului. CITONAT- prezinta actiune antitumorala, imunostimulenta, stimuleaza secretia de interferon, este antiviral, hepatoprotector si antiinflamator. ANTIVIRAL ( Dacia Plant) - prezinta efect antiviral, antiinflamator, depurativ si antitoxic. REGALEN- este un preparat obtinut dupa cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, homeopatie...

4 mesaje
1075 vizite
Hepatita in copilarie si alimentatia in prezent
Autor: axlradu
Ultimul răspuns: 27-07-2013 18:17, postat de Prala Mihai

Buna ziua, Am avut hepatita cand eram copil iar acum de aproximativ 1 an de zile de cand am reinceput sa fac sport am decis sa imi fac o dieta cat mai sanatoasa. Astfel mananc 2 oua dimineata o data la 2-3 zile. Matusa mea insa imi tot repeta ca...

7 mesaje
2526 vizite
Absurditate legislativa
Autor: Atreides
Ultimul răspuns: 22-04-2013 10:12, postat de Atreides

Romania te iubesc !!!! Negasind un topic cu diverse, mi-am zis sa postez aici cat este de aberanta legislatia in Romania Mama mea face chimioterapie de 6 luni si acum 6 zile a facut o hepatita, ori din cauza citostaticelor ori a instrumentarului. A fost internata 3 zile la spitalul de urgenta...

6 mesaje
4553 vizite
Analiza Fibromax
Autor: Atreides
Ultimul răspuns: 16-04-2013 21:37, postat de Atreides

Buna ziua. As dori o Informatie daca sunteti amabili. Mama mea face chimioterapie de aprox. 6 luni si acum 4 zile a facut hepatita ( se pare HVC ). inca nu s-a determinat daca de la citostatice sau de la instrumentar. Dupa o serie de analize i s-a recomandat sa...

6 mesaje
46190 vizite
Ce analize trebuie sa imi fac pentru hepatita?
Autor: lgeorgyana
Ultimul răspuns: 21-03-2013 14:50, postat de george3yre

Acum 2 ani am avut un prieten care avea hepatita, banuiesc ca C, am aflat abia acum si as dori sa imi fac analizele pt a afla daca am vreun fel de hepatita. Momentan medicul de familie este plecat, as vrea sa merg cat de curand la laborator sa...

14 mesaje
4071 vizite
Hepatita
Autor: utilizator_43723
Ultimul răspuns: 10-07-2012 14:42, postat de dosar

De 1luna cam asa am observat ca am ochii galbeni..in ultimul timp aveam si urina inchisa..am fost la medic mi-a facut niste analize si a zis ca ar fi hepatita dar nu a iesit A, B sau C...dar am ochii galbeni si pielea dupa fata putin..doctorul a spus ca e...

5 mesaje
1023 vizite
Dupa 3 saptamani de spitalizare: lipsa diagnostic
Autor: dragosgsm
Ultimul răspuns: 29-03-2012 23:11, postat de RaulDuke

Buna ziua, Este vorba despre mama mea in varsta de 63ani care de 4luni are dureri abdominale. Am intrenat-o in spital la Bacau unde s-a descoperit lichid in cantitati mici(deci nu se poate face puctie) la plamani si vezica.dupa analizele facute s-a recomandat un RMN deoarece nu se putea pune un...

3 mesaje
2117 vizite
hepatita sau nu?
Autor: Amalian
Ultimul răspuns: 24-01-2012 16:30, postat de Casa drhouse

Buna ziua! sora mea a fost diagnosticata cu hep C acum 2 ani, intre timp a urmat tratament si momentan este bine. Noi am locuit impreuna o perioada inainte de diagnosticarea ei si in timpul tratamentului ei inca vreo 2 luni.. Saptamana trecuta mi-am facut si eu pt prima data analizele in acest...

3 mesaje
1661 vizite
Interpretare analize. Cumva suspect de hepatita?
Autor: marra1
Ultimul răspuns: 16-01-2012 08:37, postat de marra1

Sotul meu a facut analize si are TGO =108 U/L (normal intre 0-40), tgp 84 U/L (normal 0-41), trigliceridele = 289 (normal intre 50-150). Va rog, un raspuns urgent. Multumesc.

7 mesaje
7500 vizite
Cancerul, hepatita si multe alte bolii se pot vindeca cu Reishi blance
Autor: ganea
Ultimul răspuns: 12-11-2011 09:06, postat de bleuciel

Mama mea a avut cancer cu metastaze la ficat si colon, si medici( colegi mei si eu sint tot medic) ii mai dadeau de trait 3 luni cel mult dar multumita unei d-ne tot de pe net ma sfatuit sa ii iau Reishi Balnce, Cllorobalance si Clorela Plus niste medicamente...

10 mesaje
2787 vizite
Suplimentele alimentare
Autor: szaby_n
Ultimul răspuns: 01-11-2011 14:55, postat de Mishu69

Buna fac culturism de 1 an am 22 de ani si iau de cam 5 luni proteine.Chiar azi am aflat ca unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei care face de 7 ani drept ca manca (branza si salam fara paine, oua crude, lua creatina, oxid nitirc si cam...

0 mesaje
9583 vizite
Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatiti virale
Autor: Dacian Purcarita
Postat la data: 02-10-2011

IMUHEPTIN- este un preparat cu actiune antivirala asupra hepadnavirusurilor, imunostimulator, stimuleaza formarea alfa interferonului. CITONAT- prezinta actiune antitumorala, imunostimulenta, stimuleaza secretia de interferon, este antiviral, hepatoprotector si antiinflamator. ANTIVIRAL ( Dacia Plant) - prezinta efect antiviral, antiinflamator, depurativ si antitoxic. REGALEN- este un preparat obtinut dupa cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, homeopatie...

1 mesaje
1941 vizite
Hepatita virala
Autor: Butterfly21
Ultimul răspuns: 12-07-2011 10:27, postat de Butterfly21

Buna ziua! As avea si eu nevoie de un sfat, sau macar o indrumare catre un cabinet medical specializat ( Specific ca sunt din Iasi.) Deci, acum 3 saptamani si ceva, tatal meu (42 ani ) a racit ; Si ca orice raceala, avea febra, tuse puternica, lipsa poftei de...

0 mesaje
1108 vizite
vaccin hepatita
Autor: oana85
Postat la data: 09-04-2011

Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. In curand va veni cineva sa locuiasca o perioada cu mine in apartament si aceasta persoana este puratoare de virus hepatic. Nu stiu de ce fel e, dar banuiesc ca este vorba despre hepatita b, intrucat spunea ca e cea mai comuna....

3 mesaje
798 vizite
hepatita?
Autor: ForumVechi
Ultimul răspuns: 09-02-2011 15:43, postat de bianca2011

va multumesc anticipat ca v-ati gandit sa creati un asemenea site;problema mea este urmatoarea:am facut niste analize si amTGP 45, KUNKEL-ZnSO 18, TRIGLICERIDE 290., ;vazand aceste rezultate am facut ANTI HBc care a iesit pozitiv;ce ma sfatuiti?astept sfatul d-voastra.

0 mesaje
982 vizite
hepatita
Autor: malvina10
Postat la data: 19-08-2010

Sint o mamica ingrijorata, am o fetita de 2 ani care in vizita la bunica ei din joaca a muscat-o pe bunica de mina aceasta avind hepatita c. Cu colitii i-a patruns putin pielea, momente de fractiune de secunda, imi este frica sa nu fi contactat hepatita, citeva minute dupa...

2 mesaje
2657 vizite
Contraceptia in cazul hepatitei
Autor: piticot20
Ultimul răspuns: 11-08-2010 20:03, postat de dora_s

Buna seara, Se pot administra pilule in cazul in care ai hepatita B (cronic ar presupune medicul0? Am fost la medicul ginecolog, am facut analizele necesare pentru recomandarea pilulelor, totul a iesit OK, dar cand i-am zis doctorei ca am virusul hepatitei B a refuzat sa-mi prescrie contraceptive.Toate analizele mele...

6 mesaje
1840 vizite
hepatita sau nu? analizele mele ce arata?
Autor: axel21
Ultimul răspuns: 27-09-2009 12:53, postat de nik-col

Salut.Am fost sa imi fac analizele si mi-au iesit asa: Anti-HBC 0.13 Anti-HBC_I - nonreactiv HBsAg 0.014 HCV_3 0.11 HBsAg_I - nonreactiv HCV_3_I - nonreactiv AcHBs 55.11 AcHbs_I - reactiv din cate am citit pe net am gasit ca si coagularea are un rol in diagnostic numai ca nu stiu ce anume pt ca ce am gasit difera denumira...

2 mesaje
7753 vizite
hepatita autoimuna? Rog raspuns urgent
Autor: adrianutza
Ultimul răspuns: 10-08-2009 20:46, postat de emmaa

Buna ziua, Am o mare problema. Prietenul meu are probleme cu ficatul din martie 2007. A plecat de la niste valori ale transaminazelor de 500-600, acum ajungand la dublu-triplu. De asemenea are GGT de 10 ori mai mare (constant). S-au facut toate analizale posibile si imposibile si nu are nici...

3 mesaje
11840 vizite
ochii galbeni = hepatita?
Autor: Amalia24
Postat la data: 26-01-2009

imi poate spune cineva cat de galbeni sunt ochii la hepatita? ai mei sunt putin galbeni spre nas. sa ma ingrijorez?

2 mesaje
1824 vizite
hepatita?
Autor: VALERIA BALAN
Postat la data: 28-11-2008

sotului meu i-au iesit prost urmatoarele analize: TGP(ALT)=85' si Limfocite=47.8, e posibil sa aiba hepatita?

4 mesaje
1505 vizite
posibil hepatita? sau atceva?
Autor: FOlteanu
Postat la data: 22-09-2008

In ianuarie sotul meu a facut analizele de rutina si a avut urmatoarele valori Colesterol total-231/trigliceride-194/HDL3-30 TGP-44, a urmat tratament cu silimarina si un medicament pentru colesterol si trigliceride, in luna a5a a refacut analizele si valorile au fost ; Colesterol total-218, HDL-32, LDL147, Trigliceride-193, TGP-74, GOT-27, a urmat din...

1 mesaje
1487 vizite
pot sa am si eu hepatita
Autor: adriv
Postat la data: 11-08-2008

daca am baut dupa o persoana care are acest virus? va rog sami raspundeti daca am sa nu mai o transmit si la alte persoane

7 mesaje
1650 vizite
Am hepatita sau nu?
Autor: James
Postat la data: 26-06-2008

Am urmatoarele rezultate ale analizelor care nu au iesit intre valorile normale : hematii-6.23 MCV(vem)-62.00 Latimea distributiei eritrocitare-16.70 TGP-134.40 TGO-54.10 Bilirubina directa-0.30 Bilirubina totala-1.28 Colesterol total -223.80 Mentionez ca am 23 de ani, sex masculin, 93 KG, 1.76 Inaltime, fumator. Am fost sa imi fac analizele sa vad daca am hepatita dar pana atunci sunt curios de un raspuns. Multumesc.

3 mesaje
1128 vizite
O hepatita mai rara?
Autor: bujor2001
Postat la data: 12-04-2008

Buna, ma numesc Robert, am 26 de ani, si in ianuarie 2007 am fost diagosticat cu hepatita virala de tip A.Am urmat tratamentul, iar in luna martie am facut recadere, transaminazele fiind peste 1000.In ambele cazuri au fost efectuate investigatii, si s-a descoperit ca aveam anticorpi pentru hepatiata B, si...

2 mesaje
3109 vizite
insuficienta hepatica - cat de grav este?
Autor: CARMEN_22
Postat la data: 31-01-2008

am facut de curand analizele date de catre ministerul sanatatii. la o saptamana ddupa analize au venit si rezultatele.am aflat ca am insuficienta hepatica.cat de grav este?sunt un pic dezorientata, care sunt explicatiile?as dorii sa-mi dati va rog frumos toate explicatiile despre aceasta boala si ce ar trebuii sa fac? va...

2 mesaje
2654 vizite
daca am avut in copilarie hepatita, copilul meu va avea si el?
Autor: aschiuta
Postat la data: 11-10-2007

Am 50 ani, Am avut in copilarie hepatita, pe care am tratat-o si de atunci nu am mai avut nici o problema. As dori sa stiu daca mai pot face in prezent hepatita, in conditiile in care fiul meu de 25 ani a contactat virusul heptic b in urma cu...

3 mesaje
1158 vizite
analize endocrinologie
Autor: munteanu
Postat la data: 24-04-2007

va rog sa-mi spuneti o parere sau sa-mi dati un sfat despre urmatoarele analize:ft4 mult peste llimita normal, ft3 normal, tsh 0, 001, antireceptor tsh 18, 075 u/l, anti tpo>600. mentionez ca mi s-a depistat in urma cu 2 ani o hepatita cronica de etiologie necunoscuta.

1 mesaje
2207 vizite
Hepatita
Autor: ForumVechi
Postat la data: 24-10-2005

Buna ziua! Copilasul meu are urmatoarele rezultate la analize: GOT 34 GPT 12 Fosf Alcalina 395 Bilirubina Tot 0.72 Ex urina negativ Aceste analize sunt suficiente e determina daca are sau nu hepatita?

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.