hepatita sau nu? analizele mele ce arata?

31-03-2009
axel21
Nu este medic/terapeut
axel21
Salut.Am fost sa imi fac analizele si mi-au iesit asa:
Anti-HBC 0.13
Anti-HBC_I - nonreactiv
HBsAg 0.014
HCV_3 0.11
HBsAg_I - nonreactiv
HCV_3_I - nonreactiv
AcHBs 55.11
AcHbs_I - reactiv
din cate am citit pe net am gasit ca si coagularea are un rol in diagnostic numai ca nu stiu ce anume pt ca ce am gasit difera denumira fata de ce am eu:
PT% 71.5 (valori nominale 80-115%)
PT(INR) 1.24 (valori nominale 0.90-1.16%)
PT(sec) 13.4 (valoarea maxima 13.2)

TGO/AST 24 (8-50 /u/l)
ALT/TGP 46 (9-72/u/l)
bilirubina totala 0.5
VSH 8 -normal ar fi fost 11

poate sa imi zica cineva pana ajung eu la doctor..daca e sau nu hepatita?
6 comentarii
0
31-03-2009, ora 19:41
axel21
Nu este medic/terapeut
axel21
albumine% 66.7
albumine 47.7 la astea nu am trecute valorile normale si nu stiu daca sunt bune sau nu
si ar mai fi de la hematologie:
MO% 10.2 (2.5-10.00%)
MCV 78 (82.2-97.4)
MCH 25.6 (27.6-33.3)
MCHC 32.8 (33.0-34.8)
PLT 168 (202-386 *1000/l)
astea sincer sa fiu nu prea am inteles ce inseamna
restul analizelor au iesit in valori normale
0
31-03-2009, ora 19:42
axel21
Nu este medic/terapeut
axel21
corectare:albumine 4.7 nu 47.7
0
31-03-2009, ora 19:42
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
nu stiu sa-ti spun dupa priomele analize dar dupa TGO si TGP esti in regula, nu este nici o hepatita, si bilirubina e ok, iar VSHe si mai si, nu trebuie sa 11, cine a zis?cu cat e mai mare cu atat e problema, il indica o inflamatie pe undeva, iar daca esti femeie trebuie sa sti ca atunci cand esti la menstra sau in ajunul ei VSH-ul creste.nu te speria.
0
31-03-2009, ora 19:44
axel21
Nu este medic/terapeut
axel21
nu sunt femeie dar scrie ca valorea normala este varsta(ani)/2 si de asta am vazut ca era mai mica decat ar fi trebuit..mi-am sunat medicul de familie dar m-a repezit si n-am inteles mare lucru..m-a intrebat daca mi-am facut vaccin si mi-a zis ca imi da trimitere sa mai fac analizele o data..
0
31-03-2009, ora 20:58
axel21
Nu este medic/terapeut
axel21
am gasit pe un site asta:
"Anticorpii HBs = Ac HBs,
sunt anticorpii impotriva proteinei s a virusului
apar atunci cand se elimina virusul din corp, dar si in cazul vaccinarii;
prezenta sa in organism, NU inseamna ca ai virusul, ci ca ai anticorpi impotriva virusului, obtinuti prin vindecarea unei hepatite, sau in urma vaccinarii impotriva virusului B
cine are acesti anticorpi, este imun la virusul hepatitei B. "
se potriveste in cazul meu dar nu stiu cat de adevarat sau cat de sigur este ca anticorpii sunt prezenti doar in cazul vindecarii si ca esti imun daca ai anticorpii
0
27-09-2009, ora 12:53
nik-col
Nu este medic/terapeut
nik-col
buna ziua, eu sunt nico si am 18 ani.in urma unor analize am aflat k am hepatita b reactiv.ma poate lamuri cineva in legatura cu rezultatul analizelor?.
BILIRUBINA TOTALA-0.28
FOSFATAZA ALCALINA-65
SIDEREMIA-23
TGO-14
TGP-13
VSH-13
ALKP-65U/L
BILT-0, 28MG/DL
HBsAg-42, 35 S/N
RATE-313, 28
HCV_3-0, 19 S/CO INTRP-NONREACTIV
Hgb-12, 4 L g/dl


mentionez k mi sa spus k am virusul hepatic b in corp si ca este nevoie de mai multe analize costisitoare pt a afla in c stadiu ma aflu.ast parerea dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne de hepatită - cum recunoaștem hepatita
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.