Discuții despre triplu test

15 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
3 mesaje
652 vizite
Torch
Autor: Cata2019
Ultimul răspuns: 22-02-2021 07:33, postat de Laura Albu

Bună ziua! Sunt însărcinată în 13 săptămâni și am făcut analizele torch. Din câte am înțeles daca igg e pozitiv si igm negativ, nu sunt probleme. Însă la antivirusul herpetic a ieșit pozitiv igg 2.28 și pozitiv igm 2.6. Poate afecta sarcina? Sunt probleme? Mulțumesc din suflet pentru răspuns!!

1 mesaje
2106 vizite
Dublu, triplu test
Autor: Uliana12
Ultimul răspuns: 12-02-2021 18:17, postat de Irinu

Bună seara, am o întrebare la dumneavoastră, am 38 de ani și am făcut dublu test la 12 săptămâni și trisomia 21era de 1, 50. Apoi am făcut și triplul test și trisomia era de 1, 218. Sunteți cât de grav este.. vă mulțumim anticipat!

0 mesaje
397 vizite
Trisomia 21 1:2720 - triplu test
Autor: Roxanastrajan
Postat la data: 15-01-2021

Buna ziua ma puteti ajuta cu informatii legate de sindromul down valori crescute, am facut triplu test si mi-a iesit risc crescut T21 1: 2720, am 15 sapt sarcina. Doamna ginecolog mi-a recomandat sa fac si analiza vernacy. MULTUMESC

0 mesaje
1669 vizite
Dublu test si triplutest
Autor: Laura Pb
Postat la data: 11-12-2020

Buna ziua! Am 36 de ani o sarcina de 19 saptamani. Am efectuat dublu test la 12 sapt si rez au fost urmatoarele : FreeBeta HCG 50, 1 ng/ml, 1, 28 MOM corectat PAPP-A 1, 16 mIU/ml, 0.47 mom CORECTAT CRL 57, 2 mm TRANSLUCENTA NUCALA 0.80 mm os nazal...

0 mesaje
1327 vizite
Triplu test in sarcina
Autor: mihaela66
Postat la data: 16-05-2018

buna ziua am facut triplu test si mia iesit Risc biochimic pentru Tr.21 1:159 risc de virsta 1:648 Risc defecte de tub neural 1:7053 sa ma ingrijoreze 1:159 pentru ca nu este bun mia spus doctorul ginecolog precizez ca am 32 de ani iar dublu testul care lam facut prima oara a iesit...

0 mesaje
1786 vizite
Răspuns URGENT, triplu test!
Autor: alinabratosin
Postat la data: 10-02-2017

Am luat astăzi rezultatul triplului test si am programare abia peste doua saptamani la medic, dar pana atunci sunt foarte s tresata. INDICI BIOCHIMICI:AFP-15.3 iu/ml-0.703MoM;free-bhCG-47.2mlu/ml-2.108MoM;uE3-1.1ng/mL-0.635MoM Risc bazal.VARSTA materna-1/1433 REZULTAT RISC FINAL Risc sindromul Down (trisomie21)=1/644 Risc sindrom Edward's (trisomie18)=1/47303 Defect de tub neural (NTD)=1/38613. Va rog, astept un raspuns urgent...

1 mesaje
2500 vizite
Interpretare triplu test
Autor: Nikkky
Ultimul răspuns: 11-11-2016 16:34, postat de Clinica Marie Stopes

Buna ziua, am efectuat triplu test la 14 sapt si 2 zile sarcina dupa ecograf.Rezultatele sunt:AFP-36.90 IU/mL HCG-33166.00 mIU/mL UE3-0.25 ng/mL.ma puteti ajuta sa inteleg daca am motive sa ma ingrijorez, va rog!!!!

0 mesaje
2890 vizite
Interpretare triplu test
Autor: Mimi85
Postat la data: 16-01-2016

Buna seara am 30 de ani si sunt însărcinată in 15 saptamâni acum 3 saptamâni am făcut dublu test care a ieşit ok adik risc scăzut la toţi markeri iar in săptămana aceasta am făcut triplu test dar interpretarea încă nu am primit ci doar rezultatul celor 3 markeri respectiv...

4 mesaje
4693 vizite
Triplu test in sarcina
Autor: simonadumitru
Ultimul răspuns: 29-06-2012 15:10, postat de simonadumitru

Buna tuturor burticilor!!!!Vin de la cotrolul de 4 luni;maine merg sa imi fac triplu test pt evaluarea riscului de Sindrom Down.Aveti idee cat dureaza pana primesc rezultatul analizei si cam cat costa???Sper sa fie sanatos.Astept raspuns.Sanatate multa tuturor.

0 mesaje
14540 vizite
triplu test saptamana 15, laboratorul spune ca sunt 1;50 de sd
Autor: axelg4
Postat la data: 02-11-2011

Buna ziua! Trec direct la datele de laborator: AFP = 24 IU/mL HCG TOTAL = 31885 mUI/mL estriol neconjugat = 0.334 ng/mL Varsta mamei = 34.9 Varsta sarcina (determinata prin ecografie) = 15+5 Greutate = 64 kg Fumatoare pana cu o luna inainte de conceptie AFP - 24 IU/ml - MoMs 0.79 HCG - 31885 mlU/ml - MoMs 1.41 uE3 -...

3 mesaje
4502 vizite
Triplu test ! Un sfat va rog !
Autor: moisevaly
Ultimul răspuns: 02-06-2010 15:50, postat de simion alice

Buna ziua ! As avea si eu nevoie de un raspuns.. un sfat in legatura cu valorile triplului test care a fost facut la varsta gestationala de 18 saptamani si 3 zile. Varsta mea este de 30 ani. Valorile morfologice sunt in raport cu varsta fatului. Preocuparea mea ar fii...

3 mesaje
13053 vizite
interpretare rezultate triplu test
Autor: pinguin
Ultimul răspuns: 21-04-2010 22:47, postat de dragosteroxana

La fix 14 saptamani am facut triplu test. Rezultatele au fost: AFP-13.6, estriol neconjugat-1.23 si HCG total(HCG +Beta)-72808.Mom-uri corectate: AFP-0.5, uE3-0.95 si HCg 1.73. As dori si eu o interpretare a acestor valori. Care sunt riscurile, daca ar trebui sa mai fac si alte analize? Va multumesc din suflet!

3 mesaje
4967 vizite
Triplu test, rezultate
Autor: Akidud
Ultimul răspuns: 19-03-2009 05:29, postat de Casa drhouse

AFP:1, 69;Estriol neconjugat:1, 08;HCG total1, 39;risc de varsta la termen:1:150;risc sindrom Down1:738;risc trisomie18:<1:10000.Am 39 ani, va rog sa ma sfatuiti pe baza acestor rezultate daca ar fi indicat amniocenteza totusi din cauza varstei! Multumesc ptr.raspuns!

0 mesaje
1752 vizite
Rezultate triplu test
Autor: s"laura
Postat la data: 29-08-2007

sunt insarcinata, iar in data de 11.08.2007, mi s-a recoltat sange pentru triplu test de sarcina.mentionez ca ultima zi de menstruatia a fost 12.04.2007.in urma analizelor, estriolul neconjugat a iesit in limitele normale, AFP a iesit 99.73ng/ml, iar Beta HCG 1856.am 32 ani si 51KG, nu sunt fumatoare.doresc o interpretare...

2 mesaje
3806 vizite
triplu test
Autor: carmenjavla
Postat la data: 10-05-2007

sunt insarcinata in 18 saptamani, si as dori mai multe detalii despre triplu test. mentionez ca urmez tratament cu gravibinon 1 fiola/saptamana si utrogestan 2*1/zi din saptamana 5 de sarcina. am inceput tratamentul cu acid folic cu 4 luni inainte de conceptie si mai iau acid folic as dori sa stiu in...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.