Detartraj
Hello !! Pe data de 7 martie am programare pt detartraj...Nu am mai facut pana acum si mi-e frică să nu ma doară.
Unii zic ca doare, altii ca nu...
Eu cand ma spăl pe dinți, gingiile imi sângereaza, nu cine stie ce...dar sângereaza un pic.
Din cate am inteles cateva zile dintii vor fi mai sensibili, atunci când bei, mănânci..
As vrea detalii... imi este un pic cam frică:)
Multumesc anticipat !!!
Unii zic ca doare, altii ca nu...
Eu cand ma spăl pe dinți, gingiile imi sângereaza, nu cine stie ce...dar sângereaza un pic.
Din cate am inteles cateva zile dintii vor fi mai sensibili, atunci când bei, mănânci..
As vrea detalii... imi este un pic cam frică:)
Multumesc anticipat !!!
1 comentarii
Buna ziua,
Nu are de ce sa va fie frica, avantajele detratrajului sunt multiple si este foarte bine ca mergeti sa faceti acest lucru.
Pot deveni sensibili dintii un pic este adevarat dar cu siguranta medicul va stii ce sa faca ca sa diminueze aceasta sensibilitate. Va sugerez sa i cereti sa va recomande ce a veti de facut pentru ca fiecare caz in parte este diferit si in functie de nevoia pacientului se dau anumite recomandari.
O zi buna!
Nu are de ce sa va fie frica, avantajele detratrajului sunt multiple si este foarte bine ca mergeti sa faceti acest lucru.
Pot deveni sensibili dintii un pic este adevarat dar cu siguranta medicul va stii ce sa faca ca sa diminueze aceasta sensibilitate. Va sugerez sa i cereti sa va recomande ce a veti de facut pentru ca fiecare caz in parte este diferit si in functie de nevoia pacientului se dau anumite recomandari.
O zi buna!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Este urgenta?Cat de grav?
- 1Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 1Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar