diabet-glicemie f oscilanta

15-05-2007
mariabar
Nu este medic/terapeut
mariabar
Sunt diabetica din anul 2005 si de cand mi s-a depistat fac insulina, dar tot nu e bine.Dupa un timp creste pana la val de 500(se manifesta cu dureri de cap abia atunci).Fac hipo dimineata, dar si seara.Intr-un an jumate mi s-a schimbat insulina de 5 feluri(acum fac Acrapid de 3 ori pe zi si Lanetos seara).Nu imi scade insa deloc..Am dimineata glicemie fie 300 fie 400 fara alte semne deosebite, merg si la servici zilnic.Ce as mai putea incerca?Am fost internata anul acesta de 2 ori.Exista si un tratamnet alternativ ?Multumesc
1 comentarii
0
27-12-2007, ora 00:00
brianna
Nu este medic/terapeut
brianna
cunosc fenomenul.mama mea e diabetica de 20 si ceva de ani, cu glicemie foarte oscilanta.din fericire nu a ajuns la insulina.am reusit sa-i stabilizez glicemia la valori sub 2.rar mai creste, doar la efort peste 2.stabilizarea am realizat-o cu o combinatie de 4 produse naturiste(cu actiune pe sistemul nervos, regenerator celular, anticolesterolic, sustinere hepatica)pe care le-am asociat tratamentului specific alopat.firma are consumatori directi, se gasesc si in farmacii(dar aici pun adaos comercial).daca totusi doriti detalii -*, dr.mihaela gheorghiu

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns