Diagnosticul greșit

05-10-2018
Cedracu
Nu este medic/terapeut
Cedracu
În urma unor doze de droguri care mi-au fost date și am dovedit mai tarziu am fost internat cu Tulburare Bipolara, am avut timp de o lună halucinații groaznice în timp ce luam pastile si beam. Nu am avut halucinații inainte de internare doar efecte adverse la droguri, după multe pastile în care nu stiam ce e cu mine am avut 3 episoade stresant fără halucinații și m-am internat, 3 ani mai târziu am fost diagnosticat cu schizofrenie... nici un test făcut afară online nu arată că am boala, dau toate detaliile poate găsiți voi un raspuns, există o miză în toată treaba asta și o pot demonstra, în ultimul an am avut 3 momente în care era sa mor prin diferite acțiuni făcute, pot demonstra cu poze, internări, filmulete. deși sunt bolnav cică pot lucra si capacitatea mea e peste medie. Deși nu ar trebui reușesc să mă concentrez maxim pot dovedi, unde mă pot adresa sau ce pot face să scap de diagnostic dacă nu sunt bolnav ?
3 comentarii
0
05-10-2018, ora 12:30
Cedracu
Nu este medic/terapeut
Cedracu
Am aflat ce am de facut, ori e boala grea ori am eu mari probleme. Ce să-i faci asta e viața noastră
0
05-10-2018, ora 17:18
Cedracu
Nu este medic/terapeut
Cedracu
Om bolnav, mă duc la spital...
0
12-10-2018, ora 17:44
Laura85
Nu este medic/terapeut
Laura85
Intereseaza-te, poate iti vor raspunde si alte persoane, care stiu si mai bine ce sa faci pentru a combate un diagnostic.Citeste legea sanatatii mintale.

Ce stiu eu din cultura generala, si multe informatii citite: manifestarile de la droguri, acelea sunt manifestari de la droguri, si ar trebui delimitate. Doar vad si ei ca vine un tanar intr-o stare mai proasta, se fac analize, nu, etc? Iar TAB nu are cum sa dea in schizofrenie, sunt boli separate.
Sper sa te recuperezi repede!
Adaugă un comentariu / răspuns