diaree, lesin.
Buna ziua! ieri dimineata(in jurul orei 6) aveam diaree, am mers sa iau o pastila (Furazolidon) din bucutarie, imediat dupa ce am luat-o am lesinat. Cand m-am trezit eram slabita si plina de sange pe gat deoarece ma lovisem de masa cu barbia. Aveam doua rani destul de adanci. M-am dus la spital unde mi-au cusut plagile. As fi vrut sa primesc mai multe informatii despre ce am avut. Cei de la spital nu mi-au zis nimic concret. Ideea e ca nu imi amintesc nimic, cum am cazut sau cum m-am lovit, avand in vederea ca lovitura a fost puternica, mi s-a spart si o masea. Ei au spus ca analizele au iesit foarte bine si ca poate fi vorba de o lipotimie. Va rog sa ma ajutati, tot incerc sa imi aduc aminte, dar nimic. Multumesc!
1 comentarii
In momentul unor socuri puternice creierul reactioneaza si blocheaza acele amintiri, fara sa ti le mai amintesti dar ele pot reveni cu timpul, dar nu inteleg de ce te intereseaza atat ca oricum nu poti da timpul inapoi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Aproape am lesinat :(
- 3Probleme digestive?
- 9mama are tubul digestiv inflamat-regim alimentar
- 3diaree, 3-4 scaune dimineata
- 3AMETESC SI MI-E FRICA SA NU LESIN!!!!!
- 0Atac cerebral sau lesin?
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 0Diaree dimineata
- 3la 30 min dupa ce mananc, fac diaree
- 0Mancare nedigerata in saune, diaree
- 1Lesin dupa alergare
- 4Amețeli și stări de leșin. Simt că nu pot merge singură
- 1Am nevoie de ajutor - diaree 2-3 zile lunar
- 1Diaree crampe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: