Dificultate in Respiratie
Acum cateva zile la ora 1 A.M am luat o pastila alprazolam de 0, 25 inainte sa ma pun in pat, am dormit bine pana la ora 8 cand am inceput sa am dificultati in respiratie puteam sa respir doar pe gura si rapid prima data am crezut ca visez dar peste putin timp iar am avut acelasi sentiment, am patit asta de 3 ori in acea dimineata.Este o reactie alergica sau ceva de genul? Acum am o oarecare retinere fata de medicament oare e bine daca continui sa il iau?
2 comentarii
Depinde cand ati inceput sa il luati.
Daca ati luat doar o pastila in general, incercati sa nu mai luati si daca se repeta situatia, sunt simptome de anxietate. Probabil pentru asta vi s-a prescris.
Daca ati luat doar o pastila in general, incercati sa nu mai luati si daca se repeta situatia, sunt simptome de anxietate. Probabil pentru asta vi s-a prescris.
Era prima pastila de alprazolam dar inainte de alprazolam am incercat bromazepam.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de doi ani ma chinui sa respir...
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 7bloc partial de ramura dreapta
- 4nas mucios de prin decembrie...
- 5Durere de ceafa si respiratie dificila
- 0Insuficienta respiratorie, secretii albe in gat si depuneri albe in faringe
- 1Respiratie incompleta si dificila.
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 7Nu pot sa inspir
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 8Testat pozitiv cu covid 19
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 0Respiratie greoaie
- 1Sufocare la frig
- 2Respiratie grea si presiune in piept
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: