dinte rupt cred

De la o cazatura ma cam deranjeaza dintele...nu stiu se poate sa fie rupt..nu imi dau seama..nu ma doare nici la cald nici la rece..in schimb...simt parca cum se misca putin desi e trecut, mai mult de o luna...credeti ca daca e rupt ar putea ramane atata sau doar e o senzatie de a mea.ori...sa fie inca din cauza traumatismului si fct putin loc acolo..Multumesc
2 comentarii

Si de ce nu mergi sa faci o radiografie?

nu sunt in tara...si pentru o radiografie si o consultatie la medic ma ajunge in jur de 200 de euro aici..:(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7maselute rupte
- 7Dinte ciobit
- 3dinte lapte rupt
- 7Masea rupta, durere
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 5Cum se repara o masea rupta?
- 1Masea rupta pana la gingie
- 0Cron provizoriu, sangerare dupa operatie
- 1premolar rupt
- 2Lucrare dentara
- 2Dinte spart
- 2Se misca un colt din masea
- 2Dinte rupt la copil
- 5Ce se intampla daca mai am doar un colț dintr-o masea
- 1Ajutati-ma va rog cu un sfat! Numai ce mi s-a rupt in doua unica masea de sus din dreapta
- 1Dinte rupt la dentist
- 2Dintisor de lapte
Mai multe informații despre: dinte rupt