DINTI CARIATI LA 5 ANI

09-12-2008
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
BUNA ZIUA.AM O FATA DE 5 ANI SI MASELELE SUNT CARIATE SI INCEP SI DINTII SA SE CARIEZE SA SE STRICE. SE SPALA DE 2 ORI PE ZI DE MICA, DAR NU STIU CE SA FAC CA PENTRU URMATORUL RAND DE DINTI MACAR SA II IASA BINE.CE SA II DAU ? DE LA CE SE TOT CARIAZA DINTII COPILULUI SI CE POT SA FAC SA O PREGATESC PENTRU O DANTURA BUNA CAND II VA IESI CEILALTI DINTI CARE SUNT DEFINITIVI.VITAMINE I-AM DAT MINIMARTIENI, CAVIT SIROP, VIGANTOL A LUAT PANA LA 2 ANI. I-AM DAT SI CIPCAL SIROP DAR DEGEABA
2 comentarii
0
09-12-2008, ora 15:42
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
nu ai ce sa-i faci. i se schimba dintii, iar la 7 ani o sa-i iasa unii frumosi. daca vezi o poza cu mine la 5 ani, te apuca rasul.parca aveam o "grebla" in gura.erau negri, cariati, chiar si cei din fata, iar apoi mi-au iesit niste dinti frumosi si drepti. nu am nici o problema cu ei. . o fetita de la mine de pe scara, nu are nici un dinte pt k i-au cazut toti si are tot 5 ani. stai linistita, k nu are nimic.cel mai bine ar fi sa mergi la un dentist sa vezi ce spune.
0
10-12-2008, ora 10:41
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Este f important de stiut despre obiceiuri alimentare ale fetitei, modul de periaj iarasi este fff important (nu este suficient ca se spala, conteaza si cum face asta), modul de administrare a vitaminelor si siropurilor de care spuneti (nu ati uitat niciodata sa ii dati?) si ce scrie in prospectul lor (de regula fluorul care se da pentru dinti este sub forma de pastile care se sug: Zymafluor, Concadent, etc). Cel mai bine mergeti la un consult la un stomatolog pedodont. Cariile trebuie tratate pentru a nu se complica pt ca vor afecta dintii permanenti. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul