dinti de lapte la 22 ani

05-07-2011
bublic
Nu este medic/terapeut
bublic
am 20 ani si am 2 dinti incisivi de jos de lapte, am trecut radiograma si dintii nu au muguri, deaceea am hotarit sa mii scot si sa imi pun dinti de ceramica..insa ma speriat faptul ca medicul a zis ca la dintii din parti va trebui scos nervii, si va trebui astfel sa imi faca 6 dinti, adica im voi strica 4 dinti sanatosi...(((nustiu ce sa fac nu vreau la 22 ani sa am deja 6 dinti distrusi
4 comentarii
0
05-07-2011, ora 10:03
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Daca dintii sint buni, nu au carii, e de preferat sa nu-i inlocuiti. Un dinte fara nerv se distruge mai repede. In plus, va trebui sa fie piliti (de asta se scoate nervul) si atunci e pericolul sa se macine rapid. Nici ceramica nu tine o viata. Veti pierde mai multi dinti pentru un moft.
0
05-07-2011, ora 13:28
bublic
Nu este medic/terapeut
bublic
multumesc pentru raspuns!!!...daca dintii ar fi buni nu mar deranja faptul..problema e ca sunt micuti si pot cadea orikind..astazi am fost la un alt cabinet stomatologic si akolo mau sfatuit sa-mii creasca cu plastic..si ca dintii vor mai putea tine vreo 2 ani..pe urma am putea face implant(acum nu dispun de asa bani pentru a mii face, si de timp tot).cum credeti am ales calea corecta?
0
08-07-2011, ora 20:59
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
in nici un caz nu sacrificati celalti doi incisivi ( prin scoaterea nervilor si slefuire) pentru a face o punte. cea mai buna solutie in cazul dvs este implantul dentar-sfatul meu ar fi sa incepeti sa strangeti banii necesari de implanturi si sa amanati pentru moment orice interventie.
totusi nu amanati prea mult, deoarece dintii prezenti acum pe arcada, fiind de lapte, vor ceda la un moment dat.
0
09-07-2011, ora 01:29
bublic
Nu este medic/terapeut
bublic
multumesc mult pentru sfat..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Patologii frecvente ale dinților temporari
  •