dinti galbeni de cand eram mic

05-08-2007
bingo
Nu este medic/terapeut
bingo
Am si eu o problema cu dintii care au o culoare galben-maronie.. Trebuie sa consult un medic stomatolog??? In prezent am 16 ani dar aceasta problema o am de cand eram mic. Am probleme si cu dintii curbati dar port aparat dentar si sper sa se rezolve. Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu culoarea dintilor mei?
Va multumesc mult!!!
3 comentarii
0
09-10-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
un consult !!!!!!!!!
0
12-06-2009, ora 18:35
catalinakaty17
Nu este medic/terapeut
catalinakaty17
AM 20 DE ANI SI AM DE MULT TIMP PROBLEME CU DINTI.AS VREA SA FIE MAI ALBI.EXISTA METODE NATURISTE PENTRU ALBIREA DINTILOR?AM AUZIT CA BICARBONATUL DE SODIU ESTE BUN, DAR IMI E FRICA SA INCERC PENTRU CA AM VREAO 4 PLOMBE SI NU AS VREA SA IMI CADA.
0
16-06-2009, ora 09:01
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna catalinakaty! Sa stii ca daca te speli pe dinti cu bicarbonat de sodiu sau cu sare de bucatarie nu este foarte diferit de periajul cu pasta de dinti. Sa nu exageram totusi, acest periaj cu bicarbonat sau sare se va face o singura data pe saptamana pentru ca altfel iti afecteaza gingiile. Acest tip de periaj iti curata dintii foarte bine si astfel ei pot sa devina putin mai albi. Nu are insa rezultate similare cu gelul de albire care actioneaza in interiorul smaltului, albeste dintii dar iti si ataca smaltul care va deveni poros si friabil, vulnerabil la carii si se va colora mai repede. Din aceste motive nu iti recomand albirea cu geluri speciale, cred ca ar fi bine sa te multumesti cu ce obtii din periajul cu bicarbonat sau sare. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Albirea dinților acasă
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Dinți galbeni - cauze și sfaturi utile
  • Dinți îngălbeniți - ce trebuie să știi
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •