dinti sensibili

06-01-2007
miraflor
Nu este medic/terapeut
miraflor
Acum 2 luni mi s-au obturat canalele la o masea.De atunci am probleme dupa fiecare masa, in sensul ca imediat ce mananc incep sa ma doara dintii, in special maseaua care a fost plombata.Ma spal dupa fiecare masa cu sensodyne f si imediat imi trece durerea.In plus, tot de atunci dintii de jos au inceput sa se innegreasca pe interior.Este inestetic si nu stiu ce as putea face.Care este cauza si care este solutia?Va multumesc.
2 comentarii
0
12-01-2007, ora 00:00
dr_giullia
Nu este medic/terapeut
dr_giullia
o radiografie de control la acel dinte obturat pe canale ar putea da o explicatie la dureri.cat despre "innegritul"dintilor e posibil sa fie tartru, mai ales daca sunteti fumatoare.un detartraj intotdeauna e binevenit!
0
04-02-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
E foarte posibil ca obturatia de canal sa nu fie bine realizata, mai ales ca durerile apar cand mancati, in procesul de masticatie...asta inseamna asa cum a spus si dr_giullia ca ar trebui facuta o radiografie si dupa ce dintelui i s-a facut obturatia de canal.Cat despre problema dintilor de pe arcada inferioara ar trebui facut un consult pentru evidentiera cauzei, caci despre o eventuala legatura intre obturatia dintelui si "innegrire" nu cred ca poate fi vorba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dinți sensibili
  •