disfunctie erectila | Forumul Medical ROmedic

disfunctie erectila

30-07-2015
cig
Nu este medic/terapeut
cig
Buna am intrat pe acest site in speranta de a gasi o solutie problemei mele.am 29 de ani de 9 ani stau cu o fata pana acum mai bine de o jumate de an nu am avut probleme cu erectia ba chiar aveam o performanta sexuală ffff buna si laude din partea altor fete.dar acum cu greu ajung să am o erectie si de multe ori in zilele proaste doar daca mi se face sex oral reusesc va rog sami spuneti un remediu daca se poate.stima si respect
4 comentarii
0
13-08-2015, ora 03:48
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Cauze pot fi mai multe (de ex. depuneri de colesterol, tulburarile de erectie fiind un simptom care indica probleme cardiace, care provin din aceeasi cauza). De aceea trebuie sa consulti un medic.
0
16-08-2015, ora 15:02
cig
Nu este medic/terapeut
cig
Da ma gândeam si eu la asa ceva.problema e ca am pus pe mine de la 80-85 am ajuns la 95 de kg si nu mănânc mult de fapt foarte putin de 2 ori pe zi si nu pot slabi nicicum.alcool nu consum deloc, fumez pall mall super slims albastru cam 1 pachet la o zi jumate, cafea 4 expresso pe zi si un energizant hell.ma intreb daca si astea imi afecteaza tulburarile de erectie.uneori ma simt foarte obosit si o tin asa 2-3zile dupa care I'm revin.ar trebui sa renunt la aceste vicii.rog raspuns STIMA Si RESPECT
0
17-08-2015, ora 01:40
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Toti medicii or sa-ti zica: e bine sa renunti la fumat. Bine, din alte cauze decat colesterolul. Partea rea e ca de obicei cei care renunta la fumat se ingrasa mult. Iar a renunta brusc la fumat e periculos, trebuie diminuat treptat pana la abandon.

Cafeaua nu e rea, cel putin daca nu are zahar, dar contine o substanta (cafestol) care mareste mult colesterolul. Hartia de filtru opreste aceasta substanta. Zaharul si untura ingrasa. Bine ca si painea si pastele ingrasa, daca mananci prea mult. Tot ce e calorie in plus (nearsa) se depune ca grasime.

Si mai trist e ca in majoritatea cazurilor retetele de slabit nu dau rezultate temeinice. Omul pierde niste kilograme cu o dieta (nu are importanta care), dupa care i se face pofta de a manca orice si le pune la loc. Asta se intampla foarte des. A slabi pe termen lung e mai greu decat a renunta definitiv la heroina.
0
01-09-2015, ora 22:21
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
e important sa renunti la fumat cig si poate la cateva kilograme. Ce inaltime ai? Ai fost mai stresat in ultima vreme si ai mancat mai mult? Uneori e posibil ca aceasta problema sa apara si atunci cand se utilizeaza prea mult sexul oral pentru obtinerea erectiei...in special atunci e cazul sa apelezi la sprijinul unui psihoterapeut.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: