doctori vai de capul lor

22-12-2013
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Am o amica deci fostul ei doctor a plecat a emigrat in alta tara si ca atare ea a fost preluata de cater alt doctorita ce a urmat este de dreptul dramatic deci de la un tratament bun de il urma de peste 3 ani respectiva a trecut-o pe un alt tratament care nu numai ca a facut-o sa se simta rau ci a si dus-o aproape de coma diabetica avand glcemie peste 300, cand i- fost dat tratamentul a obiectat spundad ca fostul o face sa se simta bine dar i sa zis ca acela este mai bun, si rezultatele au fost agittie continua de la pers calma, dureri de stomac si aproape de coma diabetica, in fine a pierdut numeroase zile la munca din ceasta cauza a schimbat-o pe acea 'inteligenta' si spera ca acum ii va fi totul ok totusi mi se pare sub orice critica sa treci prin atatea necazuri doar de la o pers care vrea sa se simta desteapta.
6 comentarii
0
22-12-2013, ora 21:50
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Cel maiindicat este sa schimbe doctorul, sa caute unul care accepta sa continue ceea ca a facut celalalt care a emigrat, sau unul care sai prescrie macar o parte care ia fost buna.
0
23-12-2013, ora 00:47
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Terapeut Domitian Ioan Pasca
In fisa de tratament a pacientului exista medicamentul care a fost folosit anterior. Poate sa solicite eliberarea aceluiasi medicament in continuare atata timp cat nu au aparut modificari ale starii de sanatate a pacientei. Mai avem de a face si cu astfel de medici insa ma indoiesc ca doamna dr a dorit sa ii faca rau.
0
23-12-2013, ora 01:10
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Da da mergand pe acest principiu ar trebui sa iertam si pe cei beti fiind comit un accident grav si pe cei ce comit o talharie sau chiar o crima ca n-au resurse financiare samd in fine ea a depus planegere contra acesteia la colegiu medici conducere dar nu se asteapta sa se faca mare lucru, spera ca totusi facand asa sa nu mai fie tratata exact ca o carpa cum fac din pcate multi asa zisi medici.
0
23-12-2013, ora 01:20
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Am inteles. Problema este ca aici a primit un tratament tot pentru diabet. Deci faptul ca a raspuns negativ la tratament e cu totul altceva. Faptul ca doamna dr. a fost incapatanata, asta este, se mai intampla. Exact la fel am patit eu cu cineva. I sa prescris un citostatic si doza conform protocolului a fost de 5 ori mai mare, medicul respectiv a considerat oportuna administrarea celor 5 doze intr-o singura zi. Problema era nefrotoxicitatea insa totodata era si un avantaj... o doza de soc pentru boala. In cele din urma in momentul cand pacientul a intrebat tratamentul a fost administrat conform protocolului. In primul rand si pacientul trebuie sa isi cunoasca drepturile. Medicul prescrie ceea ce considera ca este mai bun, pentru unii poate fi pentru altii poate cauza reactii adverse ca in cazul de fata.
0
23-12-2013, ora 22:37
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Dasta trebuie sa existe relatia doctor pacient ca in cazul de fata cand tratamentul nu raspunde comform asteptarilor sa fie schimbat, ajustat sau ajutat cu altceva NU SA ASTEPTI PANA dai in altceva ca oricum singurul medic tras la raspundere in Romania a fost Ciomu ATAT.
0
23-12-2013, ora 22:44
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Asta este. Important este dupa cum spuneam sa aiba o educatie medicala si pacientul, atunci i se pot refuza unele lucruri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul