Doresc un diagnostic: cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva simt furnicaturi in picioare
am 27 de ani, la varsta de 9 ani am avut fractura de bazin deschisa, ambele picioare dislocate, am suferit o operatie deoarece am avut infectie mare am fost in coma 1 saptamana, am stat in gips 3 luni cu ambele picioare.Am 2 baieti minunati.primul{ 3 ani}l-am nascut pe cale naturala, iar al doilea prin cezariana{1an si 8luni}.acum 4 ani am inceput sa simt furnicaturi in picioare si daca nu ma asez pic jos.furnicaturile tin 1 minut si apar cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva.de o luna de zile sunt mai dese.Spuneti-mi va rog domnule doctor ce credeti ca am si ce investigatii sa fac?
6 comentarii
eu cred c-ar fi bine sa consultati un neurolog.multa sanatate.
Perfect adevarat!
Puteti consulta un neurolog sau un neurochirurg, in ordinea pe care o doriti.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Puteti consulta un neurolog sau un neurochirurg, in ordinea pe care o doriti.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
pe 30 septembrie, anul trecut am fost operat la constanta de doc ortoped LUPESCU de tibie si peroneu, de atunci nu imi simt calcaiul, laba piciorului motivand ca a sectionat un nerv, merg schiopatand, astai viata platesti de pomana.
informatiile nu sunt suficiente pentru a da o parere.
daca este o leziune de nerv, trebuie clarificat natura ei (partiala, totala, care nerv la ce nivel etc) acest lucru face un neurolog cu ajutorul EMG, ENG ului si a examinarii fizice.
dupa acesta, daca este o leziune de nerv, cautati un medic care se pricepe la microchirurgie ca sa dea o parere despre sansele de reconstructie
daca reconstructia directa nu este posibila si aveti un deficit de functie a gleznei (de exemplu nu reusiti sa ridicati laba piciorului) si din cauza acesta schiopatati, se poate face o corectie cu transfer de tendoane
daca este o leziune de nerv, trebuie clarificat natura ei (partiala, totala, care nerv la ce nivel etc) acest lucru face un neurolog cu ajutorul EMG, ENG ului si a examinarii fizice.
dupa acesta, daca este o leziune de nerv, cautati un medic care se pricepe la microchirurgie ca sa dea o parere despre sansele de reconstructie
daca reconstructia directa nu este posibila si aveti un deficit de functie a gleznei (de exemplu nu reusiti sa ridicati laba piciorului) si din cauza acesta schiopatati, se poate face o corectie cu transfer de tendoane
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39mancarimi in talpi
- 8granulom la degetul mare de la picior
- 237fractura maleola
- 12Ruptura de tendoane
- 7durere degetul mare de la piciorul drept
- 9ciuperca in talpa
- 22platfus si noduri la picioare
- 12dureri picioare noaptea
- 10disconfort in picior
- 10articulatiile piciorului
- 8Picioare mirositoare?