Doua voci

16-02-2010
neagelu
Nu este medic/terapeut
neagelu
Buna ziua! Fac foarte curand 15 ani. Acum 2 ani mi-am dat seama ca mi se schimba vocea si eram incantat. Mi se ingrosase putin, dar in vreo doua saptamani am revenit la vocea initiala. Cea subtire. Am ramas socat, dar razand cu pofta, s-a auzit si o voce foarte groasa. Am incercat sa vorbesc si tot subtire vorbeam. In cateva zile mi-am dat seama ca pot vorbi si cu o voce groasa. Nu-s luat in bataie de joc la scoala, dar nu am o imagine chiar masculina in fata unora din clasa. Motiv pentru care am continuat sa vorbesc cu vocea subtire, pana in ziua de azi. In decursul acestor ani tuturor baietilor din clasa li s-a ingrosat vocea, mai putin unui copil care are probleme grave cu testosteronul. Am fost "rusinat" sa zic de a vorbi cu acea voce. Imi este rusine de colegi, de parinti, de profesori. Nu au ce sa zica, pentru ca normal ar fi sa fie o etapa generala la toti baietii, dar am eu ce am si mi-e rusine. Imi este foarte rusine, vocea asta fiind extrem de diferita fata de fosta. La anu merg la liceu, dar tot rusine imi e sa o folosesc. Nu inteleg DE CE nu pot vorbi cu o singura voce si anume cu cea normala??? De ce pot vorbi si subtire ca acum cativa ani fara sa depun minimul de efort? De ce imi e mai usor sa vorbesc subtire?? De ce Doamne iarta-ma nu mi s-a schimbat si gata? Chiar aveam nevoie de 2 voci? Astept raspuns.
1 comentarii
0
20-02-2010, ora 22:43
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Ce-ar fi sa-ti faci un Testosteron si alti hormoni indicati de medic - hipofizari, gonadali.
S-ar putea sa fie si la coardele vocale ceva, s-ar putea si alte fenomene, comenzi de la SNC.
Oricum, experienta mea indica o curatare, indepartare a toxinelor din organism pe baza unei alcalinizari a sangelui care neutralizeaza acele toxine majoritar acide, dizolva proliferatiile de la microscopice in sus.
La care sa adaugi si hrana vie - sucuri la storcator, din varza, sau morcov, sau mar, sfecla rosie, telina - sa fie o singura componenta.
Organismul este saturat sau chiar supras. de atata alimentaie prelucrata termic, care-i formatoare de acizi, ii trebuie hrana vie, care este si mult mai putin acida - spus generic bazica (alcalina).
Iti trimit si mesaj - dai pe "Modificati profilul dvs."
Sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns