Drenaj dentar
Buna ziua, ieri m-am prezentat la dentist pentru ca am facut puroi la un incisiv lateral. Medicul dentist mi-a deschis canalul si a inceput sa curga puroi. A spus ca lasa dintele deschis si sa revin intr-o saptamana sa il obtureze (daca a iesit tot puroiul) Ca recomandari mi-a spus sa pun vata inainte sa mananc si sa o dau jos dupa.
Intrebarea mea este daca pot aparea complicatii pentru ca mi-se pare mult sa stau o saptamana cu dintele deschis.
Multumesc.
Intrebarea mea este daca pot aparea complicatii pentru ca mi-se pare mult sa stau o saptamana cu dintele deschis.
Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Fiecare are stilul lui de a aborda abcesele, ceea ce va sugerez eu este sa faceti o radiografie neaparat si treaba cu obturatul chiar in prima sedinta cand vi se inchide dintele...Nu stiu ce sa va zic, depinde cum face acel tratament mecanic de canal.
Ca sa aveti un rezultat bun va recomand un medic endodont care are multa experienta pe astfel de cazuri.
Fiecare are stilul lui de a aborda abcesele, ceea ce va sugerez eu este sa faceti o radiografie neaparat si treaba cu obturatul chiar in prima sedinta cand vi se inchide dintele...Nu stiu ce sa va zic, depinde cum face acel tratament mecanic de canal.
Ca sa aveti un rezultat bun va recomand un medic endodont care are multa experienta pe astfel de cazuri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5membrana sinusala perforata?
- 4Despre canalele strambe
- 12infectie la radacina dintelui
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 2cat dureaza tratamentul de canal?
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 0Infectie dinte
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 2Durere de masea
- 5Infectie la baza canalului
- 1durere in gat, masea, ureche
- 4infectie?
- 4Posibila infecție la măsea pusa
- 3Abces dentar
- 0Infectie la radacina dintelui!?Va rog ajutor!
- 2Plomba infectata
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 5Infecţie postextracţională
Mai multe informații despre: infectia dentara