După abces

23-01-2018
Valentin.b
Nu este medic/terapeut
Valentin.b
Am avut abces dentar și am luat amoxicilină o săptămână.dupa ce am terminat medicamentele mi-a mai rămas foarte puțină infecție sau ce substanță o fi in locul respectiv pe care și acum o am. Nici nu crește nici nu scade. Ar trebui să îmi consult medicul stomatolog? Sau în cazul în care ceva de schimba să apelez la medic?
2 comentarii
1
23-01-2018, ora 20:39
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua. Daca maseaua a avut abces, administrarea de antibiotic reduce incarcarea microbiana din perioada acuta; adica v-a ajutat la dezumflare, dar nu a tratat cauza. Adesea abcesele dentare apar de la nervul infectat al unui dinte si necesita un tratament de canal minutios facut, spalaturi adecvate si monitorizarea in timp. Asa ca infectatia care s-a localizat probabil intr-o zona mai restransa este indicat a fi tratata de medicul dentist ( endodont ), prin tratament de canal, in functie de fiecare caz in parte.
1
24-01-2018, ora 12:37
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Da, este obligatoriu sa consultati un medic stomatolog si sa faceti o radiografie pentru a putea vedea exact care este cauza si trata corespunzator dintele in cauza.
Asa cum a zis si colega mea nu este suficienta doar administrarea de antibiotic pentru ca nu s-a trata cauza ci doar ati oprit din evolutie.
Mergeti cat mai repede la un medic inainte sa se reacutizeze situatia.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: