Dupa exctractia dentara

28-11-2020
Romina09.
Nu este medic/terapeut
Romina09.
Buna seara, mi sa facut o exctractie de masea de 2 zile si problema e ca am observat ca a ramas un colt mai mic inca acolo, problema e ca eu sunt in Londra si am fost la un cabinet de aici si nu mi s-au parut ca lucreaza asa cum se lucreaza in tara la noi, m-au luat anestezie direct au scoso mai mult pe viu, si dupa m-au trimis acasa nu am. Curățat zona nu au verificat daca e in regula totul mi-au pus pansament si acasa si vreau sa ma intorc inpoi dar a-și dori sa stiu cum ar trb sa decurca lucrurile in cazul acesta, bauiesc ca trebuie inlaturat coltul, dar parca imi este frica sa nu imi scoata din greseala acel cheag sangvin care din ce stiu eu e necasr pentru vindecare si fara e de rau.
2 comentarii
1
28-11-2020, ora 09:23
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Ar trebui sa se faca o radiografie de control si asa se obiectiveaza daca a ramas un rest dentar in alveola sau nu. Este posibil sa fie os/ sept coltul acela, nu pot sa stiu fara sa vad situatia. Nu este rau sa faceti o programare la control.
0
28-11-2020, ora 13:56
Romina09.
Nu este medic/terapeut
Romina09.
Buna ziua, multumesc de raspuns, problema e ca acel colt se misca si e pe marginea gingiei, dar o sa le cer o radiografie sa eliminam orice dubiu. Multumesc frumos pentru raspuns. O zi frumoasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •