Dupa exctractia dentara

Buna seara, mi sa facut o exctractie de masea de 2 zile si problema e ca am observat ca a ramas un colt mai mic inca acolo, problema e ca eu sunt in Londra si am fost la un cabinet de aici si nu mi s-au parut ca lucreaza asa cum se lucreaza in tara la noi, m-au luat anestezie direct au scoso mai mult pe viu, si dupa m-au trimis acasa nu am. Curățat zona nu au verificat daca e in regula totul mi-au pus pansament si acasa si vreau sa ma intorc inpoi dar a-și dori sa stiu cum ar trb sa decurca lucrurile in cazul acesta, bauiesc ca trebuie inlaturat coltul, dar parca imi este frica sa nu imi scoata din greseala acel cheag sangvin care din ce stiu eu e necasr pentru vindecare si fara e de rau.
2 comentarii

Buna ziua! Ar trebui sa se faca o radiografie de control si asa se obiectiveaza daca a ramas un rest dentar in alveola sau nu. Este posibil sa fie os/ sept coltul acela, nu pot sa stiu fara sa vad situatia. Nu este rau sa faceti o programare la control.

Buna ziua, multumesc de raspuns, problema e ca acel colt se misca si e pe marginea gingiei, dar o sa le cer o radiografie sa eliminam orice dubiu. Multumesc frumos pentru raspuns. O zi frumoasa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 3extractie cu umflatura
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 6Cam in cat timp ar trebui sa se inchida definitiv sinusul?
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 0Extractie masea de minte
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 1infectie masea
- 2Extracție de maseaua
- 2Igiena dupa extractie
- 2Extracție masea
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 4Rest radicular
- 1Tratament carie după extracție măsea și premolar
- 0Molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara